Antena Căutare

America Express, 15 ianuarie 2023. Concurenții au ajuns în Mexic. Cum au reacționat când au aflat ce pericole îi așteaptă

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii America Express! Cele 9 perechi de vedete au ajuns în Mexic, după un drum lung. Hai să vezi cum au fost întâmpinați de Oase, dar și cum au reacționat când au aflat ce pericole îi pândește la orice pas.

colaj foto cu andreea antonescu si alti concurenti de la america express Galerie
Concurenții au ajuns în Mexic, la America Express | Antena 1

9 cupluri de vedete au acceptat provocarea America Express - Drumul Aurului. Prima țara prin care se vor aventura concurenții este Mexic, o destinație plină de pericole la orice pas.

După un drum lung de câteva ore, echipele au fost întâmpinate de Oase la coborârea din autocar. Acesta a ținut să le informeze că drumul pe care au pornit nu este unul ușor, iar cursa poate începe oricând.

„Bun venit în America Express. Cum a fost drumul? Lung! Ne-am luat un al cincilea bagaj care conținea strictul necesar, aveam cinci bagaje”, a mărturisit Andreea Antonescu.

„Toată lumea era la pământ”, a mai adăugat Puya.

Citește și: America Express lansează concursul unei experiențe unice pentru telespectatori: participarea la filmările următorului sezon

Oase a reușit să-i trezească în concurenți sentimentul de nerăbdare, dar și de frică cu detaliile pe care le-a scos la iveală despre aventura din America Express - Drumul Aurului.

„Eu m-am speriat, inițial am plecat în șalpi și m-am întors să-mi iau adidași. Ăsta s-a panicat, eu m-am panicat că s-a panicat el ”, a dezvăluit Cătălin Bordea.

Cum au reacționat echipele din America Express când au aflat câte pericole sunt în Mexic

Înainte de a porni în cea mai dură aventură din viața lor, cele 9 perechi de vedete au fost informate cu privire la pericolele din Mexic. Aceștia au rămas fără cu gura căscată la aflarea vești că li se poate întâmpla ceva rău oricând.

„Puteți fi răpiți, puteți fi omorâți, vă mușcă șerpii”, au spus Bruja și Pufeh vizibil uimiți.

„Pe mine m-a speriat un pic mai mult, eu eram palid”, a mai adăugat chef Cătălin Scărlătescu.

De asemenea, concurenții au fost anunțați că au dispozitive de urmărire în ghiozdane: „Am pus sisteme de urmărire în ghiozdanele voastre”.

Citește și: Irina Fodor provoacă vedetele la America Express cu cele mai dificile misiuni: ”Felul în care concurenții luptă pe traseu va uimi”

„Practic nu trebuie să câștigăm, ci să supraviețuim aici!”, a mai completat unul dintre concurenți.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

CONCURS | Viză de America. Poți câștiga șansa de a participa la filmările următorului sezon America Express și premii să... America Express, 15 ianuarie 2023. Catrinele s-au strecurat pe furiș în dormitoarele concurenților și au „furat” un obie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x