Antena Căutare

America Express, 16 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au cerut mâncare și ajutor de la trecători

Prima zi din America Express - Drumul Aurului nu a fost deloc ușoară pentru cele 9 perechi de vedete. După un drum lung presărat cu misiuni neașteptate, Irina Fodor a venit cu o veste uluitoare pentru concurenți. Hai să vezi ce a făcut Cătălin Scărlătescu la scurt timp, după anunțul prezentatoarei TV.

colaj foto cu catalin scarlatescu si doina teodoru pe strada in mexic, la america express Galerie
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au încercat să facă rost de mâncare și de cazare în a doua ediție a emisiunii America Express | Antena 1

Prima ediție din America Express - Drumul Aurului a ținut cu sufletul la gură telespectatorii care au urmărit reality show-ul de pe Antena 1 sau AntenaPlay. De altfel, cele 9 perechi de vedete au plecat în una dintre cele mai mari provocări ale vieții lor, depășindu-și limitele fizice și psihice încă de la începutul cursei.

Concurenții au fost puși în situații neașteptate, iar adrenalina și presiunea probelor și-au pus amprentele asupra lor. În cele ciuda întâmplărilor surprinzătoare de pe traseu, echipele au ajuns cu bine la Irina Fodor.

Citește și: America Express, 15 ianuarie 2023. Ce a recunoscut Cătălin Scărlătescu despre Doina Teodoru, iubita lui. Concurentul a spus totul

După o luptă aprigă pentru amuletă, cele 9 perechi de vedete au primit o altă veste neașteptată de la prezentatoarea TV. Prima zi în Mexic nu se termină aici pentru concurenți, ci vor pleca în următorea misiune cu noile instrucțiuni.

La ce gest a apelat Cătălin Scărlătescu în ediția 2 din America Express - Drumul Aurului, de pe 16 ianuarie 2023

Noaptea a început să se lase în prima țară de pe Drumul Aurului, motiv pentru care Irina Fodor s-a simțit nevoită să încheie cursa. Stațiile echipelor au început să sune, iar vestea că urmează să își caute cazare a luat pe toată lumea prin surprindere.

Așadar, concurenții au plecat în căutarea unui loc în care să doarmă. Comunicarea cu localnicii nu a fost deloc ușoară pentru unele echipe, care nu au avut noroc la prima încercare.

Printre cei care au reușit să găsească cazare mai rapid se numără Cătălin Scărlătescu și iubita lui Doina Teodoru. Mai mult decât atât, concurentul a apelat la un gest neașteptat odată cu încheierea cursei.

După ce au găsit un loc în care să rămână peste noapte, Cătălin Scărlătescu și iubita lui au plecat în căutarea mâncării. Acesta i-a cerut, fără ezitare, unei femei un porumb: „Să ne dea și nouă”.

Citește și: Premiera America Express, lider detașat de audiență. Cea mai bună lansare din cele 5 sezoane ale reality show-ului

„Ca doi nebuni ne-am așezat lipiți amândoi de un zid. Mamă, mă vezi?”, a spus concurentul de la America Express înainte de a primi porumbul mult dorit.

„Am început să mâncăm tacticos. Cine te-a mai invitat să mănânci pe stradă porumb, ca găinile?! Boschetar de dimineață până seara”, a mai adăugat el.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Reacția Doinei Teodoru, după ce a urmărit premiera America Express. Ce imagine a publicat cu chef Cătălin Scărlătescu... America Express, 16 ianuarie 2023. Ce au găsit Puya și soția lui când au ajuns la o femeie acasă. Cum a fost prima cazar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x