Antena Căutare

America Express, 16 ianuarie 2023. Ce au găsit Puya și soția lui când au ajuns la o femeie acasă. Cum a fost prima cazare a lor

Puya și soția lui, Melinda, au întâmpinat dificultăți după ce cursa din prima zi de pe Drumul Aurului s-a încheiat. Concurenții au fost la un pas să renunțe la a mai căuta cazare, după ce s-au „lovit” de refuzurile localnicilor. Într-un final, cei doi au fost găzduiți de o femeie, însă au avut parte de o surpriză odată ajunși la casa ei.

colaj foto cu puya si sotia lui, melinda, la america express Galerie
Puya și Melinda au fost uimiți de gestul făcut de o femeie din Mexic, la America Express | Antena 1

Aventura de pe Drumul Aurului continua pentru cele 9 perechi de vedete, care au fost nevoite să își caute de mâncare și cazare, fără niciun ban, după ce cursa din prima zi a fost încheiată de Irina Fodor.

A fost o adevărată provocare pentru concurenți să facă rost de un loc în care să doarmă. Printre cei mai puțini norocoși s-au numărat Puya și soția lui, Melinda, care au umblat minute întregi pe străzile din Mexic în căutarea unei cazări.

După mai multe refuzuri din partea localnicilor și câteva replici acide, norocul le-a surâs celor doi concurenți. O femeie a acceptat ca artistul și partenera lui să rămână peste noapte în locuința ei.

Citește și: Reacția Doinei Teodoru, după ce a urmărit premiera America Express. Ce imagine a publicat cu chef Cătălin Scărlătescu

„Îmi venea să plâng de fericire că ne-a luat cineva. E prima oară în viața mea când am rugat pe cineva să mă cazeze la el acasă. Dumnezeu ne-a adus-o în cale pe femeia asta”, a mărturisit Melinda.

Hai să vezi întreagul episod pe AntenaPlay.

Ce s-a întâmplat după ce Puya și soția lui, Melinda, au ajuns la prima lor cazare din America Express

Odată ajunși la prima lor cazare de pe Drumul Aurului, Puya și soția lui au avut parte de o situație neașteptată. Se pare că femeia i-a pus să doarmă în camera copiilor săi, iar micuții au fost trimiși într-o altă parte.

„M-am simțit un pic prost rău de tot. După ce că ne-am lăsat copiii acasă, acum am luat și patul altor copii din altă țară! Ar trebui să fim închiși!”, a dezvăluit Puya.

Citește și: America Express, 15 ianuarie 2023. Irina Fodor a schimbat regulile jocului. Ce avantaj aduce Jokerul și de ce este important

„De dimineață cred că o să-i mănânc câinele lui ăsta, de foame îl prăjesc”, a mai adăugat concurentul.

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, l-a „scos” pe Bontea din bagaj la America Express de pe 16 ianuarie 2023

Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză din partea iubitei sale odată ajunși la cazarea pe are și-au găsit-o după prima cursă din America Express. Acesta a rămas uimit când a văzut că Doina Teodoru îl „scoate” pe Bontea din bagaj.

Obiectul pe care cei doi îl numesc Bontea este un ventilator verde.

„M-a disperat, e fan Bontea, nu ai ce să faci! Eu nu mă supăr, dar tu îți dai seama că Dumitrescu s-ar supăra? Pe bune”, i-a spus Cătălin Scărlătescu partenerei sale, vizibil amuzat de obiectul pe care îl avea ea în rucsac.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 16 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au cerut mâncare și ajutor de la trecători... America Express, 16 ianuarie 2023. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au refuzat ajutorul unui șofer. Care este motivu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x