Antena Căutare

America Express, 19 februarie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă și ce joker a extras echipa victorioasă

Cele trei echipe care au intrat la jocul pentru amuletă au avut parte de o serie de probe inedite care le-au pus la încercare mai multe abilități. Însă numai una dintre acestea a câstigat amuleta și a intrat în posesia unui Jocker care oferă un avantaj foarte mare.

colaj foto irina fodor si concurentii america express 19 februarie 2023 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat jocul pentru amuletă din ultima etapă din Guatemala | Antena 1

Concurenților le-au fost, din nou, puse la încercare limitele fizice și psihologice într-o serie de misiuni inedite, în ultima etapă din Guatemala. Cele 7 echipe rămase în concurs au luptat cu toate armele pentru a ajunge la Irina Fodor în prmele trei și astfel, să se califice la jocul pentru amuletă și Joker.

După ce au reușit să ducă la bun sfârșit una dintre cele mai solicitante probe de până acum, de pe Drumul Aurului, numai trei echipe au intrat în jocul pentru amuletă, iar cea victorioasă a reușit să obțină un avantaj extrem de important în fața celorlalți. Iată cum s-au descurcat concurenții la jocul pentru amuletă din ediția 21.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 19 februarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din nou penalizate. Cine intră la jocul pentru amuletă

Ce echipă a câștigat jocul pentru amuletă la America Express ediția 21 din 19 februarie 2023. Jocker-ul le aduce un avantaj uriaș

Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor și s-a calificat la jocul pentru amuletă a fost cea formată din frații Gavril, urmată de Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cu toate acestea, pentru că cele două nu au strâns suficienți oameni la proba anterioară au fost penalizate cu 12 minunte de așteptare.

Între timp au sosit și Scărlătescu și Doina, care au urcat o poziție, acestea fiind echipele care au luptat pentru avanjatul pus la dispoziție în această ediție.

La joc, ei au avut de avut de trecut prin trei probe de foc, care le-au pus la încercare abilitățile de coordonare, dar și de comunicare în echipă. Ei au înălțat zmeie, au tras la țintă sau au colaborat pentru a duce proba la sfârșit în cel mai scurt timp.

Încă de la începutul primei probe au avut parte de impedimente. Lui Jean i s-a rupt zmeul și a fost întors la start, spre disperarea lui.

„Care să fie soarta ca la un joc su zmeie să mi se rupă zmeul. Când am văzut, să îmi plesnească o venă!”, a povestit el nervos.

Cu toate acestea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost cei care s-au descurcat cel mai bine și au câștigat jocul de amuletă din ediția 21 din 19 februarie 2023. „Am câștigat noi, ne bucura, frații se certau în continuare”, a spus Scărlătescu imediat după ce au terminat cu brio jocul.

De asemenea, Jokerul tras de ei le va aduce un avantaj substanțial în cursa următoare. Scărlătescu și Doina sunt singura echipă care poate folosi taxiuni în cursa pentru imunitate, cea care aduce și primele bilete pentru Columbia, următoarea țară de pe Drumul Aurului.

„E un jocker măiastru, este un jocker care ajută”, a mărturisit chef-ul, spre bucuria lui având în vedere că în Guatemala au întâmpinat probleme la autostop.

Citește și: America Express, 15 ianuarie 2023. Melinda, gest neașteptat în timpul unei misiuni. Ce au filmat camerele: „E dubios!”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 19 februarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din nou penalizate. Cine intră la jocul pentru a... America Express, 19 februarie 2023. Concurenții, momente emoționante la cazare. Ce s-a întâmplat cu Puya, Melinda și Son...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x