Antena Căutare

America Express, 19 februarie 2023. Concurenții, momente emoționante la cazare. Ce s-a întâmplat cu Puya, Melinda și Sonia

Concurenții au găsit gazde primitoare cu povești de viață înduioșătoare, după o cursă istovitoare. Ultima etapă din Guatemala își pune amprenta asupra lor, iar emoțiile ating cote maxime pentru cele șapte echipe rămase în competiție.

colaj foto puya melinda si doamna care i-a insotit in cursa la cazare la america express 19 februarie 2023 Galerie
După o zi istovitoare, concurenții au avut parte de momente emoționante la cazare, în ediția 21 | Antena 1

După o zi care i-a stors de puteri și un început de cursă pentru prima imunitate din ultima etapă din Guatemala, concurenții au plecat în căutare de cazare. La finalul zilei, unele echipe au fost compleșite de emoții, iar gesturile celor din jur i-ai emoționat pe unii dintre concurenți până la lacrimi. Ajunși deja la jumătatea Drumului Aurului, mulți simt acum presiunea competiției și dorul de cei dragi.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 19 februarie 2023. Concurenții, „misiune imposibilă” în stilul tradițional mayaș. Ce au avut de făcut

Ce li s-a întâmplat concurenților la cazare la America Express ediția 21 din 19 februarie. Unde au dormit Puya, Melinda și cea care i-a însoțit în cursă

Ovidiu și Joaquin au avut parte de un moment emoționant la cazare, în ediția din 19 februarie 2023. După ce au primit acordul bunicului de a intra în casă, aceștia au fost găzduiți într-o cameră modestă. Pentru că nu aveau saltea, mezina familiei a mers să își convingă bunicul să le-o doneze pe a lui și a făcut un gest care i-a emoționant pe aceștia.

„După ce scoatem din camera bătrânului, cu chiu cu vai, salteaua, fetița vine și ne donează așternuturile ei”, a povestit Ovidiu. „Pentru mine, e un gest superb, nu am cuvinte!”, a adăugat și Joaquim.

Ulterior, doamna a care i-a ajutat pe cei doi le-a găsit un loc de cazare și Andreei Bălan și Andreei Antonescu. Acolo, ele au fost întâmpinate de o fetiță adorabilă care le-a făcut pe artiste să zboare cu gândul la fiicele lor.

„Orice ne duce cu gândul la fetițe. Ne gândim tot timpul la ele și regăsim orice chestie în jurul nostru (...) Pe noi începe să ne macine din ce în ce mai tare”, a mărturisit Andreea Antonescu cu un nod în gât.

Și Puya și Melinda au fost extrem de încântați de locul pe care l-au găsit pentru a-și petrece noaptea. La un moment dar, însă, bucuria le-a fost întrertupă de Sonia care a spus că vrea să meargă la biserică, deși era o oră înaintată.

Melinda a reușit, totuși, să se roage în casă, iar atunci când s-au așeazat la masă, aceasta a început să își spună rugăciunea. Gazda lor a apreciat foarte mult acest gest și a făcut o mărturisire dureroasă.

„Acum doi ani, în pandemie, eram pe punctul de a muri. Mă rugam la Dumnezeu să îmi dea zile pentru că aveam un copil de crescut”, a povestit ea cu lacrimi în ochi.

Citește și: America Express, 19 februarie 2023. Doina Teodoru, întrebată dacă e însoțită de șeful ei. Ce a spus despre Cătălin Scărlătescu

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilome„tri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 19 februarie 2023. Cine a câștigat jocul de amuletă și ce joker a extras echipa victorioasă... America Express, lider de audiență. Cel mai emoționant moment pentru Andreea Bălan. Vedeta și-a aniversat ziua pe Drumul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x