Antena Căutare

America Express, 20 februarie 2023. Andreea Bălan, copleșită de emoții. Ce mesaj a primit de la fiicele ei, de ziua sa de naștere

Andreea Bălan a avut parte de un moment special la America Express. Pentru că și-a sărbătorit ziua de naștere chiar pe Drumul Aurului, artista a primit un mesaj emoționant din partea fiicelor sale de care nu a stat niciodată departe atât de mult timp.

colaj foto andreea balan si fiicele ei la america express 20 februarie 2023 Galerie
Andreea Bălan a primit un mesaj emoționant de la fiicele ei, cu ocazia zilei sale de naștere, în ediția 22 | Antena 1

Întrecerea pentru imunitate a fost marcată de emoții suplimentare pentru Andreea Bălan care și-a sărbătorit ziua de naștere, chiar pe Drumul Aurului. Cu această ocazie, echipa a pus la cale un moment special pentru ea, cu o surpriză care a emoționat-o până la lacrimi.

Vedeta a primit a primit un mesaj video din partea fiicelor sale pe care nu le-a mai văzut încă de când a pornit în aventura America Express. Dorul de ele și-a spus cuvântul și nu și-a mai putut stăpâni emoțiile atunci când pe ecran au apărut Clara și Ella.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Irina Fodor a schimbat regulile jocului. Ce anunț a făcut, de la primele ore ale dimineții

Ce mesaj a primit Andreea Bălan de la fiicele ei la America Express, ediția 22 din 20 februarie 2023. Cum a reacționat artista

Andreea Bălan a fost compleșită de emoții atunci când, fără să se aștepte, a primit un mesaj de la fiicele sale și le-a văzut pentru prima dată după mai multe săptămâni. Imediat după ce ea și coechipiera ei au obținut imunitatea, Irina Fodor a chemat-o lânga ea, la pupitru.

„Voiam să îi fac o surpriză de ziua ei și am ales ceva care să îi amintească de fetițele ei: este un colier cu fetițe și cercei tot cu fetițe”, a spus aceasta în timp ce îi înmâna cadoul.

Ulterior, Irina arătat un videoclip care a emoționant-o până la lacrimi cu fiicele sale făcându-i urările.

„La mulți ani, mami. Ne e dor de tine. Te așteptăm cu bine și te iubim. Să vii câștigătoare și cu multe cadouri”, i-au transmis micuțele într-un clip adorabil în care i-au arătat și tortul pe care i l-au pregătit acasă.

„Eu sunt deja câștigătoare, că vă am pe voi”, le-a transmis artista. Nu mă așteptam la așa ceva și mi s-a făcut și mai dor de ele”, a mai adăugat ea cu ochii în lacrimi.

„Noi suntem o familie, dincolo de orice. Și atunci când am auzit glasul fetițelor, m-a luat un plans”, a spus și Andreea Antonescu.

„E foarte greu să nu știi ce fac. Să te culci seara și să nu știi dacă sunt bine”, a spus emoționat și Nelu Cortea.

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Doina Teodoru, deranjată de strategia echipei Andre. Ce au făcut vedetele în timpul cursei

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilome„tri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 20 februarie 2023. Cine a obținut imunitatea. Echipa care a câștigat primul bilet spre Columbia ... America Express, 20 februarie 2023. Concurenții și-au dat note în funcție de simpatii. Cum a reacționat Puya: „Mă aștept...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x