Antena Căutare

America Express, 21 februarie 2023. Cum au reacționat fetele de la Andre cand i-au vazut pe fratii Gavril la cazare

Andrea Bălan și Andreea Antonescu au avut parte de o surpriză de zile mari când au văzut că li se alătură Jean și Dinu, iar reacția lor a fost pe măsură. Iată ce s-a întâmplat cu echipele nevoie să își caute cazare.

colaj foto Andreea Bălan Andreea Antonescu Jean și Dinu la cazare la america express 21 februarie 2023 Galerie
Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost foarte surprinse când s-au întâlnit cu Jean și Dinu la cazare | Antena 1

În timp ce echipele imune s-au bucurat de o seară împreună la hotel, ceilalți concurenți au bătut din nou, din ușă în ușă, pentru a găsi cazare. Fetelor de la Andre au avut o surpriză de zile mari când i-au văzut intrând pe ușă chiar pe „dușmanii” lor, încă de la începutul competiției, Jean și Dinu Gavril.

În paralel, alte echipe au avut parte de peripeții căutând un loc în care să doarmă, una dintre ele chiar fiind pe cale să apeleze la autorități.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, 21 februarie 2023. Motivul pentru care două echipe au fost penalizate în cursa pentru imunitate. Ce s-a întâmplat

Cum au reacționat Andreea Bălan și Andreea Antonescu când au văzut că Jean și Dinu Gavril au câștigat a doua imunitate la America Express, ediția 23 din 21 februarie 2023

Aflate la masă și bucurându-se de avantajele ultimei imunități mari din Guatemala, Andreea Bălan și Andreea Antonescu făceau pronosticuri despre echipa care li se va alătura. Nu mică le-a fost mirarea când pe ușă au intrat nimeni alții decât frații Gavril.

„Nu cred că voi!”, au strigat cele două în cor. Nu ne așteptam, dar nici ei nu se așteptau”, au mai spus fetele de la Andre, extrem de surprinse.

„Eu încă am emoții. Pentru mine totul e nou. Nu știam că se face surpriză, că iau cina împreună, că vorbesc una-alta, mi s-a părut super drăguț”, a dezvăluit Dinu.

În același timp, concurenții care își căutau cazare s-au lovit de refuz după refuz, unii ajungând chiar în prag de a ceda. Bie și Mickey a ajuns la ușa unui guatemalez care le-a rugat să îi arată un act de identitate pentru a le lăsa să intre. Cu toate acestea, Bie și mama ei au începu să se simtă neliniștite când timpul trece, iar bărbatul nu mai aducea buletinul înapoi.

„Dacă ne dă buletinul înapoi și nici măcar nu ne primește, le zic că chem poliția”, a spus vloggerița. „Cum stai cu buletinul cinci minute ca să se holbeze soția la el și să spună, nu?”, a mai adăugat ea indignată de refuz.

La polul opus s-au aflat Puya și Melinda care au nimerit fix în mijlocul sărbătoririi unu sfânt, cu petarde și artificii. Cei doi nu au stat de-o parte și s-au alăturat procesiunii, au îngenunchiat alături de ceilalți enoriași și mai mult, au asistat la slujba catolică pentru a vedea ce se întâmplă.

Citește și: America Express, 20 februarie 2023. Bie Adam, moment de panică pe plantația de cafea. Ce a speriat-o: „Eram încolțită”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 21 februarie 2023. Cine a câștigat ultima imunitate din Guatemala. Încă o echipă a primit biletul de Co... Ce bolid conduce Bie Adam de la America Express. La 25 de ani, tânăra se mândrește cu un autoturism de lux...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x