Antena Căutare

America Express, 26 noiembrie 2023. Giulia Anghelescu s-a enervat și a „explodat” de nervi. Ce i-a zis lui Vlad Huidu

În ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6, Giulia Anghelescu s-a enervat și a „explodat” de nervi, iar camerele de filmat au surprins totul.

Colaj cu Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, la America Express în ipostaze diferite Galerie
În ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6, Giulia Anghelescu s-a enervat și a „explodat” de nervi | Antena 1

Emoțiile și tensiunile au făcut-o pe Giulia Anghelescu să cedeze nervos și să aibă o reacție neașteptată față de soțul său, Vlad Huidu, în ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6. Descoperă ce s-a întâmplat mai exact atunci când echipele au ajuns în piața de animale din Guamote.

Giulia Anghelescu s-a enervat și a „explodat” de nervi, în ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6

Când au ajuns la piața de animale din Guamote, cei doi au coborât din camion și au încercat să caute steagul America Express, pentru a descoperi ce au de făcut mai departe.

„Nu alerga de mine că mă pierd de tine și fac atac de panică”, a zis Giulia, alergând în dreptul soțului său.

Citește și: Care este numele din buletin al Giuliei Anghelescu. Motivul inedit pentru care soția lui Vlad Huidu și-a păstrat numele de fată

Între timp, și alte echipe au ajuns la piața de animale și Guamote. Aris a scăpat pe jos fructele din șal, așa că a fost nevoit să se oprească și să culeagă totul de pe jos. Giulia și Vlad au continuat să caute steagul America Express în toată acea forfotă de oameni și animale. Când l-au văzut, cei doi au grăbit pasul spre locul cu pricina.

„Steagul era în mijlocul a 532 de vaci! Mie îmi e frică de vaci! Îmi e frică de ele, îmi e teamă că o să mă împungă sau că o să îmi dea o copită”, a fost confesiunea făcută de Giulia Anghelescu.

Vlad Huidu se grăbea și tot încerca s-o determine pe soția lui să grăbească pasul, însă teama a făcut-o pe Giulia Anghelescu să „explodeze” de nervi.

Citește și: America Express, sezonul 6. Alexia și Aris nu au vrut să plece imediat de la probă. Gestul celor doi a fost apreciat de locanici

„Mi-e frică! Unde mă împingi așa! Cum să mă împingi așa! Dacă mă împunge una din asta...”, a zis Giulia nervoasă.

Totuși, dorința de-a ajunge mai repede la steag i-a făcut să uite de supărare și să continue misiunea. În plicul primit erau următoarele indicații.

După ce au aflat unde trebuie să meargă, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au pornit la drum.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat... America Express, 26 noiembrie 2023. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au făcut un schimb acid de replici. Ce și-au spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x