Antena Căutare

America Express, 27 februarie 2023. Puya, replică inedită când și-a văzut soția mireasă. Ce l-a panicat pe Nelu Cortea

În ediția 26 a emisiunii America Express, difuzată pe 27 februarie 2023, concurenții au fost puși să își pregătească hainele de nuntă. La un moment dat, Puya a avut o replica neașteptată pentru Nelu Cortea, cel care s-a „căsătorit” cu soția lui, Melinda.

colaj foto cu melinda si nelu cortea si puya si andreea antonescu, pregatiti de nunta la america express Galerie
Noile echipe de la America Express au fost puse să se „căsătorească” | Antena 1

Ziua a început în forță pentru concurenți. Noile cupluri formate au primit sarcina de a-și coase costumele și de-a le pregăti pentru nunta lor

„Bine ați venit în Ubate! Acesta este cel mai mic orășel din regiunea Cundinamarca. Mulți columbieni nici măcar nu știu că există, dar voi o să vi-l reamintiți pentru tot restul vieții pentru că o să vă căsătoriți aici. Dar pentru o asemenea ceremonie este nevoie de multe lucruri, așa că urmați pașii sub îndrumarea celui care va oficia căsătoria”, a fost mesajul transmis de Țuca.

Echipele au plecat rapid spre o croitorie și s-au apucat de treabă. Când totul a fost gata, concurenții s-au îmbrăcat și au pornit spre piața unde li s-a spus că are loc ceremonia. Acolo, Puya a revăzut-o pe Melinda, la brațul lui Nelu Cortea, în timp ce aceștia din urmă se pregăteau să spună „da!”.

Cum a reacționat Puya atunci când Melinda și Nelu Cortea s-au „căsătorit”. Ce mesaj i-a transmis artistul mirelui, la America Express

Dacă inițial au avut zâmbetul pe buze, ulterior au apărut și micile „gelozii” de moment.

„Îți râde fața! Vezi că n-ai voie să săruți mireasa”, a zis Puya către Nelu Cortea, atunci când l-a văzut cum pozează alături de Melinda, în calitate de miri.

„Încă una când sărut nevasta lui Puya”, a glumit Nelu Cortea, ca să îl tachineze pe artist.

„Mă, aici e o nuntă serioară? Unde am ajuns?!”, a zis Puya la un moment dat.

Nelu Cortea a trecut prin momente de panică la America Express. Ce i-a transmis soției sale

Între timp, ceremonia de nuntă a continuat pentru Melinda și Nelu Cortea. După ce au făcut dansul mirilor, cei doi s-au apropiat de ofițerul stării civile, însă acesta a fost momentul în care Nelu Cortea a trecut prin momente de panică.

Citește și: America Express, 27 februarie 2023. Andreea Bălan și Jean Gavril au fost puși să se sărute. Cum au reacționat

„M-am panicat! Mă omoară nevasta acasă! Oficial în Columbia soț si soție?!”, a zis Nelu Cortea atunci când ofițerul de stare civilă i-a pus să scoată verighetele și să le explice legile căsătoriei, la America Express.

Ce a urmat și ce mesaj a avut acesta pentru soția lui? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 26 a emisiunii America Express, din 27 februarie 2023.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 27 februarie 2023. Puya, reacție neașteptată când a întâlnit-o pe Melinda în cursă. Ce i-a zis Nelu Cor... America Express, 27 februarie 2023. Andreea Bălan și Jean Gavril au fost puși să se sărute. Cum au reacționat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x