Antena Căutare

America Express, 29 ianuarie 2023. Ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. Ce concurentă n-a putut participa

În ediția 9 a emisiunii America Express, Irina Fodor a dezvăluit ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. Una dintre concurente nu a participat, iar motivul a fost unul surprinzător.

irina fodor cu rochie neagra si flori rosii in cap, andreea balan alaturi de un mexican, poza cu mainile irinei fodor si poza cu catalin scarlatescu si doina teodoru Galerie
Trei echipe s-au întrecut la proba pentru amuletă, însă doar una a câștigat și a primit mult râvnitul Joker, la America Express | Antena 1

După ce au terminat proba cu mașina de scris și cea cu aranjat pepenii pentru a obține o reproducere perfectă a pozei dată de Irina Fodor, concurenții au făcut din nou autostopul și au încercat să ajungă cât mai repede în Xochimilco, locul de întâlnire cu Irina Fodor. Primele trei echipe care au reușit să facă asta s-au calificat la jocul pentru amuletă.

Totuși, mulți au fost surprinși atunci când au aflat că una dintre concurente nu va putea participa.

Ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă în ediția 9 a emisiunii America Express, din 29 ianuarie 2023. Ce concurentă nu a putut participa

În ediția 9 a emisiunii America Express, echipele au descoperit ce misiuni le-a adus prima zi din etapa a treia. După ce au reușit să îndeplinească toate sarcinile, au pornit rapid spre Irina Fodor.

Primele trei echipe care au ajuns la ea și s-au calificat la jocul pentru amuletă, în ediția 9 a emisiunii America Express, au fost cele formate din Nelu Cortea și Cătălin Bordea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și Andreea Bălan.

Citește și: America Express, 29 ianuarie 2023. Puya și Melinda, uimiți de gestul unui șofer. Ce a pățit Cătălin Scărlătescu

„Andreea va trebui să joace singură și nu poate, nu are voie. Nu se poate califica la joc de una singură. Așa că voi o să fiți calificați”, a fost vestea dată de Irina Fodor fraților Gavril.

Apoi, cele trei echipe au descoperit ce trebuie să facă, în goana după Jokerul pus la bătaie de Irina Fodor.

„Este o competiție de canotaj, dar traseul de aici e mult mai întortochiat. Aveți de înfrumusețat aceste trajineras. Veți merge cu barca cu aceste trajineras până la barca unde e steagul. Acolo trebuie să construiți un frontispiciu, punând piesele corect, așa încât să se îmbine și să arate frumos. Piesele au culoarea echipelor voastre”, a fost regula anunțată de Irina Fodor.

Fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai bun pentru mult doritul Joker, din ediția a 9-a a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Ce echipă a câștigat jocul de amuletă din etapa trei a emisiunii America Express. Ce bonus a adus Jokerul din ediția 9, difuzată pe 29 ianuarie 2023

Emoțiile au fost mari, însă dorința de-a câștiga i-a făcut pe toți cei șase concurenți să nu cedeze, ci să lupte cu toate forțele.

La final, cel mai bine dintre toți s-au descurcat Nelu Cortea și Cătălin Bordea.

Citește și: America Express, 29 ianuarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au „furat” mașina fraților Gavril. Ce a recunoscut Andreea Bălan

„Nu este prima amuletă, dar este una importantă, căci vine cu un Joker”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

„Poți să sari peste o misiune din timpul cursei”, a fost Jokerul primit de cei doi concurenți.

„Au tras direct imunitatea, dacă mă întrebi pe mine”, a zis Puya, la final.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 9 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 29 ianuarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au „furat” mașina fraților Gavril. Ce a recunoscut Andr... America Express, 29 ianuarie 2023. Cătălin Scărlătescu a clacat și a cerut intervenția medicului. Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x