Antena Căutare

America Express, 29 noiembrie 2023. Cine a câștigat ultima amuletă din al șaselea stage. Ce decizie au luat învingătorii

Jocul de amuletă din ediția 27 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 29 noiembrie 2023, a fost plin de provocări pentru cele trei echipe. Iată cine a câștigat ultima amuletă din al șaselea stage.

colaj foto cu echipele de la jocul de amuleta de la america express sezonul 6 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat amuleta în ediția 27 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Alexia și Aris Eram, Ada și Tony Galeș, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au făcut show de zile mari la ultimul joc de amuletă din a șasea etapă a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 29 noiembrie 2023.

Echipele au fost nevoite să treacă prin probe de foc pentru a obține marele avantaj. Misiunile n-au fost deloc simple pentru cei trei concurenți care au decis să poarte costumele de porcușori de Guineea.

Nervii participanților au fost întinși la maxim, fapt pentru care replicile acide și certurile nu au întârziat să apară. Deși au întâmpinat unele dificultăți pe traseu, concurenții nu au uitat să se distreze.

Citește și: America Express, 28 noiembrie 2023. Irina a anunțat cine a câștigat prima imunitate din al șaselea stage. Ce reacții au fost

Momentul în care Aris Eram, Ada Galeș și Vlad Huidu au îmbrăcat costumele de cui a fost de-a dreptul savuros. Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură parcursul lor de la jocul de amuletă, însă o singură echipă a reușit să fie învingătoare.

Cine a câștigat jocul de amuletă din ediția 27 a sezonului 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 29 noiembrie 2023

Toate echipele s-au descurcat de minune la probe, însă Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au îndeplinit toate sarcinile înaintea tuturor. Așadar, artista și soțul ei au câștigat ultima amuletă din al șaselea stage America Express - Drumul Soarelui.

Alexia și Aris Eram au „explodat” de nervi când au aflat că au fost la un pas de victorie. Tânăra și fratele ei și-au stăpânit cu greu emoțiile, în fața celorlalți: „Nu mai pot, deci nu mai pot! Ne calificăm la amulete și nu câștigăm niciuna pentru că Giulia și Vlad sunt prea buni!”.

Cântăreața și partenerul ei au reușit să pună mâna și pe Jokerul de la primul joc de amuletă din al șaselea stage. Aceștia nu l-au folosit încă, dar timpul nu este pierdut.

De asemenea, ceilalți concurenți nu au fost deloc surprinși de faptul că Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au mai pus la colecția lor încă o amuletă. Romică și Cătălin Țociu au ținut să-i felicite, chiar dacă au ajuns înaintea lor cu câteva secunde la Irina Fodor, cu o seară în urmă.

Artista și soțul ei au primit avantaj 10 minute de la Irina Fodor pentru a pleca în următoarea misiune, dar și o sarcină importantă. Aceștia au fost nevoiți să decidă ordinea în care celelalte echipe trebuie să pornească spre noua destinație.

Citește și: America Express, 28 noiembrie 2023. Romică Țociu și fiul său, Cătălin, au fost escortați de un polițist. Ce s-a întâmplat

Cei doi au decis ca Romică și Cătălin Țociu să plece după ei în cursă, urmați de Alexia și Aris Eram. Mai apoi Ada și Tony Galeș, iar pe ultimul loc vor porni Iulia Albu și Mike.

Ada Galeș a făcut un comentariu neașteptat: „E... le-a fost greu să facă clasamentul, și nouă ne-a fost ușor să facem clasamentul. Suntem o mână de echipe, hai să fim serioși!”

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, 29 noiembrie 2023. Ce anunț a făcut Irina Fodor la jocul pentru amuletă. Concurenții au primit costume ... America Express, 29 noiembrie 2023. Alexia Eram a luat o decizie ce a costat-o scump. Ce s-a întâmplat: „Am cedat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x