Antena Căutare

America Express, 3 decembrie 2023. Cum a apărut Anamaria Prodan la America Express. Un anumit detaliu i-a frapat pe concurenți

Pentru că au fost salvați de Zeul Soare, Romică și Cătălin Țociu au primit un „handicap”, complet neașteptat. Cum au reacționat când au aflat că Anamaria Prodan îi însoțește în cursă la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023.

colaj foto romica tociu si anamaria prodan la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023 Galerie
Anamaria Prodan îi însoțește pe Romică și Cătălin Țociu în cursă la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023 | Antena 1

Cele 6 echipe în concurs s-au întâlnit, din nou, la careu, iar Irina Fodor a dat startul celei de-a șaptea etape de pe Drumul Soarelui și ultima din Ecuador. Miza cursei de azi este una importantă, iar concurenții sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun pentru a se califica la jocul de amuletă și Joker, care le va aduce un avantaj important.

„Etapa de adio din Ecuador, nu se putea defășura pe orice traseu. Misiune după misiune, oraș după oraș, vom merge chiar pe La ruta del sol - Drumul Soarelui. Este ruta ca care a inspirat acest sezon. Vorbim despre un drum vechi, ce unea triburile indigere din această regiune însorită cu plajele sălate de valurile Pacificului. Un drum comercial de coastă, vechi de mai bine de 3000 de ani”, a anunțat Irina Fodor la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Cum și-a făcut apariția Anamaria Prodan la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023. Vedeta îi însoțește pe Romică și Cătălin Țociu pe Drumul Soarelui

În plus, înainte de a pornit într-o nouă aventură, Romică și Cătălin Țociu au aflat care este prețul pe care trebuie să îl plătească pentru că au fost salvați de la eliminare de Zeul Soare. Cei doi au primit un „handicap” la care nu s-ar fi gândit niciodată, iar reacția lor, dar și a celorlalți concurenți a fost una pe măsură.

Deși ei se așteptau să primească ceva de cărat, nu mică le-a fost mirearea când Anamaria Prodan și-a făcut apariția la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023. Vedeta îi va însoți pe Cătălin și Romică Țociu pe parcursul misiunilor din această zi.

Citește și: Ce a apărut pe contul lui Romică Țociu, după ce a fost la un pas de eliminare la America Express - Drumul Soarelui. Ce a transmis

„Nu pot să cred așa ceva! Deci v-am spart!”, a exclamat Cătălin Țociu când a văzut-o pe impresară ieșind din mașina de producție.

„Sincer să fiu, eu am avut o foarte mare bucurie, pentru că o cunosc demult pe Anamaria Prodan, de când era puștoaică”, a dezvăluit și Romică Țociu.

„Cu siguranță, vin la greu. Știu ce mă așteaptă. Am văzut toate emisiunile și dacă m-am înhămat, tebuie să o duc până la capăt”, a declarat Anamaria Prodan la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023.

Ca o adevărată vedetă, aceasta a venit escortată de securitate și cu un geamant imens, pe care îl vor căra după ei până la acordarea primei imunități din etapa a șaptea. Cu toate acestea, ea a fost nevoită să lase toate bunurie de preț.

Concurenții au fost legați în lanțuri la America Express, sezonul 6 ediția 29 din 3 decembrie 2023. Cum au reacționat

Înainte de a părăsi orașul artelor din Ecuador, cele 6 echipe au fost nevoite să aducă un omagiu inedit „Perlei Pacificului”. Concurenții au fost legați cu lanțuri de către „nemiloșii conquistadori”, iar pentru a se elibera trebuie să afle răspunsurile la mai multe întrebări.

„Câte unul dintre voi, sau câte doi, vor fi legați cu lanțuri, cu lacăt, cu chei. Ceilalți vor trebuie să meargă prin zonă, pentru a afla niște răspunsuri la niște întrebări. Au legătura cu acest oraș, cu artele, cu Drumul Soarelui”, a anunțat Irina Fodor.

„Dar de ce de gât?!”, a izbucnit Iulia Albu când a văzut că bărbatul i-a pus lanțul la gât apoi a legat-o de o balustradă.

Citește și: America Express, 1 decembrie 2023. Concurenții, afectați de tensiunea cursei pentru ultima șansă. Ce s-a întâmplat

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Apariție neașteptată, diseară, la America Express: Anamaria Prodan îi însoțește pe Romică și Cătălin Țociu pe Drumul Soa... America Express, 3 decembrie 2023. Concurenții, clipe de coșmar în drum spre misiune. Ce i-a speriat pe Alexia și Aris E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Luni, 01.01.2024, 14:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău Luni, 26.02.2024, 21:50
Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Luni, 26.02.2024, 11:27
Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Ada Galeș și mama ei au pregătit o surpriză urmăritorilor lor. Cele două concurente de la America Express, sezonul 6 au făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale.

Vineri, 02.02.2024, 14:41
Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram a reușit să facă senzație la plajă după ce a renunțat la rochia pe care o purta și a apărut într-o ipostază îndrăzneață. Imaginea cu ea în bikini a făcut senzație.

Duminica, 21.01.2024, 13:13
Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă din sezonul 6 America Express, s-a pozat într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au plecat în vacanță pentru momente de relaxare și odihnă, însă nu au uitat să își țină la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

Joi, 11.01.2024, 12:39
Ultimele știri
x