Antena Căutare

America Express, 4 decembrie 2023. Ce au pățit Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Alexia și Aris Eram, emoționați de un localnic

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 30 din 4 decembrie 2023. Viața satelor pescărești de la Pacific ne oferă tablouri insolite pe Drumul Soarelui, de departe o experiență de neratat, dar pentru stomacurile tari o pot oferi piețele de pește. Spectacolul vizual este completat de un miros greu de îndurat, care se adaugă presiunii cursei și a biletelor spre Argentina.

colaj foto Laura Giurcanu și Sânziana Negru la America Express sezonul 6 ediția 30 din 4 decembrie 2023 Galerie
Laura și Sânziana și-au aruncat cuvinte grele în timpul probei cu barca la America Express, sezonul 6 ediția 30 din 4 decembrie 2023 | Antena 1

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Alexia și Aris sunt primii care își testează simțurile, urmați de celelalte echipe care se grăbesc să scape de pe barcă, însă nu știu ce le așteaptă! Pentru Sânziana Negru și Laura Giurcanu nu a fost deloc ușoară misiunea pe canoe, la fel cum a fost resimțită și pentru celelalte echipe.

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

O replica acidă a făcut-o pe Sânziana Negru să arunce vâsla: „E jignitor”. Află ce s-a întâmplat în ediția din 4 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui, la America Express

După ce și-a revenit Laura Giurcanu, care a acuzat o stare profundă de rău în prima parte a zilei, s-a lăturat colegei și bunei sale prietene pe Drumul Soarelui, într-o misiune care le testează nu doar coordonarea, ci și răbdarea și emaptia: „Amândouă ziceam despre cealaltă că vâslește prost!”, spune Laura Giurcanu.

„Cred că problemele tale sunt mai mult interne, Sânziana!”, spune brusc Laura Giurcanu, lucru care pune foc pe paie. „Mi-ai zis că sunt isterică și că am probleme interne!”, spune la testimoniale Sânziana, încă supărată pe cele întâmplate.

„Păi erai isterică! Te enervaseși foarte tare și în loc să mergem înainte cu calm…”, îi explică Laura Giurcanu. „Tu țipai la mine!”, îi reproșează Sânziana. A urmat mai apoi o replică ce a făcut-o pe Sânziana Negru să arunce vâsla, cedând sub presiunea momentului: „Nu îți pune eșecul propriu pe mine, te rog!”, îi spune Laura Giurcanu.

Cearta dintre cele două a continuat și le-a fost o piedică în a se concentra pe ce aveau de făcut, în mod evident. Însă lucrurile nu s-au liniștit nici la testimoniale, unde seria de reproșuri a continuat.

Alexia și Aris Eram, impresionați până la lacrimi de gestul unui localnic. Cine le-a sărit în ajutor: „Cel mai necăjit dintre ei”

În mijlocul competiției tensionate și solicitante, Alexia și Aris au găsit un șofer care să îi ducă până la următoarea destinație, dar care le-a cerut cinci dolari și, bineînțeles, ei nu aveau bani. Epuizați fizic și emoțional, părea că nu găsesc o altă soluție, așa că s-au gândit să ceară bani oamenilor care îi priveau de peste drum.

Toți au făcut un pas în spate, însă „cel mai necăjit dintre ei", așa cum l-au descris cei doi concurenți, a venit în întâmpinarea lor cu un gest inestimabil. Un localnic fără mâini le-a oferit generos cei cinci dolari, o sumă modestă pentru mulți, dar care pentru Alexia și Aris însemna totul în acel moment.

„Toți oamenii care erau foarte capabili au râs de noi și au plecat și de acolo vine un om, cel mai necăjit dintre ei și el ne dă acei cinci dolari. Băi…”, povestește Aris. „Băi, deci nu, mi s-a rupt sufletul”, spune Alexia.

Alexia și Aris Eram au fost profund impresionați și emoționați gestul altruist din partea sa. Loclanicul, deși se confrunta cu o anomalie a mâinilor, avându-le foarte scurte, a demonstrat că generozitatea și compasiunea nu au limite: „Oamenii care nu au nimic sunt cei care te ajută cel mai mult în lumea asta!", spune Alexia Eram, copleșită de lecția de viață primită pe Drumul Soarelui.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Ada și Tony Galeș au câștigat amuleta și Joker-ul etapei, la America Express. Diseară, cazare cu probleme pentru Anamaria Prodan

America Express, 4 decembrie 2023. Misiunea care a supus echipele la tensiuni inimaginabile. Au ieșit scântei pe Drumul ... America Express, 4 decembrie 2023. Anamaria Prodan a convins oamenii să cumpere ceviche. Strategie de succes pentru echi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x