Antena Căutare

America Express, 6 decembrie 2023. Strategia la care a apelat Laura Giurcanu să vândă pește. Ce „avantaj” au Giulia și Vlad Huidu

Într-o cursă disperată pentru a câștiga inimile electoratului din Ecuador, concurenții celor trei echipe calificate pentru "ultima șansă" sunt supuși unor provocări care îi aduc la “firul ierbii”. Ca niște candidați ideali, ei trebuie să meargă dincolo de gesturile simbolice și să lucreze alături de localnici pentru a dobândi o înțelegere profundă a țării pe care doresc să o guverneze. America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 32 din 6 decembrie 2023.

colaj foto Laura Giurcanu și Sânziana Negru in cursa pentru ultima sansa la America Express 6 decembrie 2023 Galerie
Laura Giurcanu și Sânziana Negru au apelat la o strategie inedită ca să vândă pește la America Express, sezonul 6 ediția 32 din 6 decembrie 2023 | Antena 1

Una dintre probe a apropiat echipele de viața marinarilor. Aici, dalta și ciocanul devin instrumentele esențiale pentru construcția și recondiționarea navelor folosite pentru pescuit. Echipele au de curățat marginile împietrite la scândurile bărcilor, ca mai apoi să facă frânghii marinărești pe care să le introducă în spațiile dintre lemne.

Eforturile lor au fost extrem de solicitante, cu ciocan și daltă grele, dar pentru cei mai experimentați, această cursă a fost o provocare pe care au depășit-o în timp record. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Ce „avantaj” importat au avut Giulia și Vlad Huidu la proba din port. La ce strategie au apelat Laura și Sânziana ca să vândă pește., la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 6 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Vlad Huidiu a dezvăluit că forța fizică nu a fost singurul său atu în această misiune. Experiența din familia sa a reprezentat un avantaj semnificativ. El a mărturisit cu mândrie: „Nu degeaba bunicul meu a fost sculptor. Toate ușile din Drăgășani sunt făcute de el, cu dălțile."

Apoi, Vlad a continuat să împărtășească o amintire de familie care a influențat abilitățile sale. „Bunicul meu din partea tatălui a fost tâmplar. Dar nu un tâmplar oarecare, el făcea sculpturi în lemn." Giulia Anghelescu a povestit și ea cu zâmbetul pe buze: „Iar bunicul meu a fost tâmplar la șantierul naval de la Galați, îți dai seama că știam să fac asta! De asta am și recuperat foarte mult timp acolo!".

Aici, participanții descoperă că pentru a conduce o țară, trebuie să înțeleagă nu doar aspectele politice și economice, ci și să aprecieze munca și cultura oamenilor de rând.

Pentru echipa care a terminat proba de la nave, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, a venit o nouă misiune, care implică și de data acesta pește! Ele au primit un pește imens pe care trebuie să îl vândă cu 80 de dolari, o sumă enormă dacă ne gândim că am descoperit în Ecuador oameni care trăiesc și cu un dolar pe săptămână!

Ajuns într-o piață au făcut tot ce au putut ca să vândă peștele unui patron de local! Acesta a fost convins, dar cu greu, de afecțiunea și pupicii pe care fetele i le-au oferit! Chiar dacă nu le-a adus delco plăcere, pare că a fost varianta ce le-a adus 70 de dolari, iar pana la 80 au mai strâns de la oamenii din piețe.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Giulia și Vlad au câștigat jocul de amuletă și Joker-ul la America Express. Concurenții, șocați de provocările junglei amazoniene

America Express, 6 decembrie 2023. Ce probleme de sănătate a acuzat Tony Galeș în cursă. Fiica ei a privit-o cu îngrijor... America Express, 6 decembrie 2023. Ada Galeș s-a prăbușit pe nisip, răspusă de durere. Greșeala făcută de Giulia și Vlad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x