Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Alexia Eram a avut o reacție nervoasă în mașina unui localnic din Ecuador. Ce a urmat

În ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6, cele 8 echipe au făcut rost de primul plic roșu din Ecuador și au pornit în misiune. Pe drum, Alexia Eram nu s-a mai putut stăpâni și a avut o reacție nervoasă în mașina unui localnic.

Colaj cu Alexia Eram nervoasă în mașina unui localnic alături de Aris Galerie
În ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6, cele 8 echipe au făcut rost de primul plic roșu din Ecuador și au pornit în misiune | Antena 1

Prima zi din Ecuador a început în forță pentru cele 8 echipe rămase în competiție pe Drumul Soarelui. În ediția din 12 noiembrie 2023, tensiunea a atins cote maxime, în goana după primul steag roșu, aflat la cascada Peguche. Camerele de filmat au surprins momentul în care Alexia Eram a avut o reacție nervoasă în mașina unui localnic.

Alexia Eram a avut o reacție nervoasă în mașina unui localnic din Ecuador, în ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6, din data de 12 noiembrie 2023

Prima zi petrecută în Ecuador a adus din partea Irinei Fodor vești surprinzătoare, dar și o sarcină neașteptată pentru obținerea primului plic roșu, cu indicații.

„Suntem în Ibara, într-un oraș cu parfum colonial, dar unul aparte. Vom începe o călătorie fantastică, descoperim o cultură parcă înghețată în timp și vorbim de primul Joker din Ecuador. Înainte de-a da startul cursei trebuie să treceți pe la mine să luați mapele, însă n-o să găsiți niciun plin roșu aici. Ca să îl găsiți trebuie să mergeți pe aici, prin jur, pe la cafenele și magazine, și să întrebați dacă au ceva rece pentru voi. Apoi veți afla și ce trebuie să faceți mai departe. Nu vă place misterul?!”, a explicat Irina Fodor, la America Express sezonul 6.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda au lansat o melodie inspirată de momentul terifiant trăit în America Express. Cum sună refrenul

Concurenții au pornit imediat la drum și s-au apucat să caute plicurile și blocurile de gheață, pe care apoi s-au chinuit să le topească. Aris și Alexia Eram au dat dovadă de ingeniozitate și s-au bucurat că sunt primii în cursă. Totuși, bucuria lor n-a durat chiar atât de mult. La America Express sezonul 6, oricând poate avea loc o răsturnare neașteptată de situație.

„Bine ați venit în Ecuador, dragilor! Scopul următoarei misiuni este să cunoașteți unul dintre cele mai importante grupuri etnice din această țară. Este vorba despre otavalo. Va trebui să mergeți la școală, ca să învățați limba și tradiții. Jocul pentru Joker și amuletă va avea loc în plaza civica intercultural Los Portales Otavalo. Până atunci, căutați steagul America Express din Otavalo, la cascada Peguche”, scria pe plicul roșu, primit odată cu blocul de gheață.

Citește și: America Express, sezonul 6. Echipele au fost nevoite să mănânce un preparat bizar. Ce se ascundea în „supa cu surprize”

Fără să mai stea pe gânduri, Alexia și Aris Eram au găsit o mașină și au pornit la drum spre cascada Peguche, însă n-a durat mult și i-a depășit pe traseu mașina în care se aflau Cătălin și Romică Țociu.

Supărată când a văzut cât de strânsă e cursa între ea și cealaltă echipă, tânăra nu și-a mai putut stăpâni reacțiile și a făcut un gest ce l-a uimit pe Aris, chiar în mașina unui localnic, în ediția 16 a emisiunii America Express sezonul 6.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Irina Fodor a făcut un anunț neașteptat în prima zi petrecută în Ecuador. Ce au făcut concur... America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike au avut parte de o ceartă de proporții în timpul unei misiuni. Ce și-au r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x