Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Au ieșit scântei între Romică Țociu și fiul său. De ce a țipat actorul la Cătălin. Ce s-a întâmplat

Au ieșit scântei între Romică Țociu și fiul său, Cătălin, în ediția 6 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui. Actorul a „explodat” și a început să țipe la băiatul lui, iar camerele de filmat au surprins tot momentul.

colaj foto cu romica tociu si fiul sau, la america express sezonul 6 Galerie
Romică Țociu și fiul său au trecut prin momente intense la America Express sezonul 6 | Antena 1

Tensiunile și-au spus cuvântul în ediția 6 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, de pe 28 octombrie 2023. Romică Țociu și fiul său au avut parte de un moment cu replici acide în timpul unei probe.

Presiunea cursei i-a făcut pe cei doi să își piardă răbdarea, mai ales când au văzut că sunt prinși din urmă ce celelalte echipe. Actorul nu a mai ținut cont de nimic și a țipat la fiul său, iar momentul tensionat a fost surprins de camerele de filmat.

Citește și: America Express, sezonul 6. S-au încins spriritele între Alexia Eram și Sonia Simionov, în cursa pentru imunitate

Nici misiunea nu a fost deloc ușoară. Concurenții au fost puși să construiască niște cărucioare artizanale, pe care apoi le probează și le dăruiesc unor copii. Proba a fost inspirată dintr-o tradiție locală: cursele de cărucioare. Este un obicei moștenit din vechiul comerț cu cafea. În trecut cărucioarele erau folosite la aducerea sacilor de cafea, însă azi au devenit doar obiecte de joacă pentru cei mici.

Au ieși scântei între Romică Țociu și fiul său, Cătălin, în ediția 6 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui. Ce s-a întâmplat între cei doi

Ediția 6 din sezonul 6 America Express s-a dovedit a fi o mare provocare pentru Romică Țociu și fiul său. Aceștia și-au adresat cuvinte dure în timpul unui probe dificile. Actorul a „explodat” de furie când a văzut că celelalte echipe se descurcă mai bine la construirea unor cărucioare artizanale.

Tensiunile dintre cei doi au continuat și când au fost nevoiți să probeze obiectul pe care l-au realizat. Actorul s-a pus pe cărucior, iar fiul său l-a tras o tură de parc. Așadar, situațiile imprevizibile nu au întârziat să apară.

„Mi-a rupt piciorul!”, a spus Romică Țociu după ce s-a lovit în timp ce era tras cu căruciorul.

„Nu eu!”, a spus Cătălin.

„Hai că mai ai puțin!”, a mai țipat actorul la fiul său.

Spiritele s-au încins și mai tare între cei doi pe drum spre noul proprietar al căruciorului. Romică Țociu nu s-a mai putut abține și a răbufnit când a văzut că au pierdut un rulment.

Citește și: Cum arată soția lui George Tănase. Cum a început povestea de dagoste dintre Lorena Tănase și comediant

„Eu în momentul ăla am văzut negru în fața ochilor! Ce ai Doamne cu noi?! Cum să ajungem cu trei rulmenți”, a spus actorul.

Tot în ediția 6 din sezonul 6 America Express, Romică Țociu și fiul său au trăit clipe de neuitat la Casa de Cultură, unde au fost să ofere căruciorul unui copil. Aceștia au fost fascinați de micuțul care a venit spre ei când și-a auzit numele.

Cătălin s-a emoționat peste măsura, după ce a fost luat în brațe de băiețel și fratele lui: „M-am făcut varză. De acolo s-a terminat! Am văzut cum s-au bucurat la un nimic din lemn și patru rulmenți. Mi-e dor de cei mici. Toți pe care îi întâlnesc și sunt apropiați de vârstele copiilor mei îi văd pe ei, a fost un moment foarte emoționant”.

După ce au ieșit din Casa de Cultură, replicile acide dintre Romică Țociu și băiatul său au continuat.

„Bă, te liniștești odată?!”, i-a zis actorul.

„Dar ce am făcut?! Explică-mi și mie. Tu ai fost agitat. Mi-ai dat peste mâini de 5 ori cu aia, mă dor degetele de nu mai pot”, i-a răspuns Cătălin.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Ce pedeapsă au primit Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Ce reacție au avut când au aflat... America Express, sezonul 6. Cătălin Țociu și Giulia, cu ochii în lacrimi pe Drumul Soarelui. Ce mărturisiri au făcut cei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x