Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ce pedeapsă au primit Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Ce reacție au avut când au aflat

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au primit o pedeapsă de la Irina Fodor în etapa 2 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui, după ce au fost salvați de la eliminare de soarele verde în ediția trecută.

colaj foto cu irina fodor, poza cu vlad huidu si giulia anghelescu si poza cu edward sanda si cleopatra stratan Galerie
Edward Sanda și Cleopatra Stratan au primit din partea Irinei Fodor o pedeapsă în ediția 6 a emisiunii America Express sezzonul 6 | Antena 1

Ediția 6 din sezonul 6 America Express a venit cu o veste complet neașteptată pentru concurenți. Echipele au aflat că urmează un nou traseu plin de provocări uluitoare și tradiții neașteptate în țara cafelei.

Toți au amuțit când au aflat că Edward Sanda și Cleopatra Stratan trebuie să primească o pedeapsă, după ce au fost la un pas de eliminare în prima cursă pentru ultima șansă. Până și ei au fost luați prin surprindere de anunțul prezentatoarei TV.

„Înainte să ne cufundăm pe urmele cafelei columbiene trebuie să ofer un „premiu” echipei salvate de soarele verde. Zeul Soarelui v-a salvat de la eliminare, iar pentru gestul cere în schimb ceva. Un cadou de la cel mai mare artist al Columbiei”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

Citește și: America Express, sezonul 6. Aris a făcut o mărturisire neașteptată pentru Alexia Eram. Ce au surprins camerele de filmat

„Noi?!”, a fost reacția lor.

„Dragilor, mergeți acolo vizavi și o să găsiți un cadou pentru voi. Noi vă așteptăm înapoi cât de repede se poate”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Ce pedeapsă au primit Cleopatra Stratan și Edward Sanda în ediția 6 din sezonul 6 America Express, după ce au fost salvați de la eliminare în prima etapă a competiției

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au rămas cu gurile căscate, după ce au aflat că pedeapsa lor din etapa 2 a competiției este să se îmbrace costume de oameni supraponderali, precum în lucrările lui Botero.

„Mi-a picat cerul în cap!”, a zis artista.

„Vai de capul meu, sunt grele. Și ghiozdanele alea... Eu nu pot să rezist în asta!”, a fost replica lui Edward Sanda.

Cleopatra Stratan i-a transmis partenerului său că nu e cazul să se plângă pentru pedeapsa primit, deoarece o nouă cursă trebuie să înceapă pe Drumul Soarelui.

„Doamne ferește, mă enervezi!”, i-a mai spus tânăra soțului ei.

Cei doi au încercat să facă și câteva glume pe seama costumelor: „Decât cocoșat de muncă, mai bine burtos de bere! Hai, să ne facem de râs!”.

Citește și: America Express, sezonul 6. Echipele s-au întrecut la o probă de curaj, înainte de-a pleca în cursă. Ce a pățit Mike

„Nu mai pot de râs!”, a mărturisit Cleopatra Stratan.

„Mersi că mă susții, o să rămâi singură la America Express”, i-a spus Edward Sanda partenerei sale, după ce tânăra s-a amuzat pe seama cuvintelor lui.

Celelalte echipe nu s-au așteptat nici măcar o secundă ca Edward Sanda și Cleopatra Stratan să primească o astfel de pedeapsă. Așadar, reacțiile lor au fost de-a dreptul savuroase. Nici Irina Fodor nu și-a putut stăpâni hohotele de râs.

„Așa trebuie să mergeți până la următoarea imunitate!”, i-a anunțat prezentatoarea TV.

„Pe mine m-a amuzat până când ne-a spus Irina ce o să facem cu ele”, a mai zis Cleopatra Stratan.

„E un fel de ca să ajungeți ultimii și de data asta”, a spus Laura Giurcanu despre pedeapsa celor doi.

„Nu știu dacă le era mai ușor să-i trimită acasă!”, a mai dezvăluit un alt coleg de competiție.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Începe a doua etapă în competiția America Express. Concurenții se întrec pentru prima amuletă... America Express, sezonul 6. Au ieșit scântei între Romică Țociu și fiul său. De ce a țipat actorul la Cătălin. Ce s-a în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x