Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ce probă au primit concurenții de la Irina Fodor. Mesajul bizar i-a pus în dificultate

Cele 9 echipe și-au petrecut noaptea în inima comunității indigene din Colummbia, dar s-a dovedit a fi o adevărată provocare, din cauza temperaturilor scăzute. Dimineață, ei primit un mesaj pe care l-au descifrat cu greu și au aflat următoare misiune, la America Express, în ediția 12 din 5 noiembrie 2023.

colaj foto concurentii america express sezonul 6, 5 noiembrie 2023 Galerie
Cele 9 echipe au primit un mesaj greu în limba Misak și au aflat următoare misiune, la America Express, în ediția 12 din 5 noiembrie 2023 | Antena 1

După o seară în care care au fost transferați cu mașina de producție în orașul Silvia, din cauza pericolelor care îi pândeau, concurenții nu au avut nici o noapte prea ușoară. Cele 9 echipe au fost găzduite de mai multe familii care fac parte din comunitatea indigenă din Columbia și s-au bucurat de o adevărată lecție de istorie. Peste noapte, însă, temperaturile au scăzut foarte mult și aceștia au fost nevoiți să doarmă îmbrăcați și zgribuliți.

„Mie mi-a amintiti de copilărie noaptea asta, pentru că la noi la țară nu se face focul dacă sunt 5-6 grade”, a mărturisit George Tânase. Cu toate acestea, America Express continuă și încă de la prima oră, concurenții au fost treziți cu un mesaj bizar.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: America Express, sezonul 6. Stațiile au sunat, iar Irina Fodor a făcut un anunț complet neașteptat. Ce a urmat pentru concurenți

Irina Fodor a transmis un mesaj în limba Misak. Ce au avut de făcut concurenții la America Express, în ediția 12 din 5 noiembrie 2023

„Nu credeam că o să ne atingă atât de repede niște limite competiția asta. Una dintre limitele mele este frigul. Noi am dormit ca afară pentru că ei țin toate geamurile deschise”, a adăugat și Sonia.

În același timp Alexia și Aris Eram au fost extrem de impresionți de „bunicuța” pe care au găsit-o la cazare. Tinerii au dezvăluit că le amintește de bunica lor și Alexia chiar a făcut mărturisiri cu lacrimi în ochi la America Express, sezonul 6 ediția 12 din 5 noiembrie 2023.

„Acum m-am emoționat rău de tot. Bunica noastră face 82 de ani și este ziua ei astăzi, așa că îi urăm un mare La mulți ani și sper că o să vadă asta. Ea a fost ca a doua mama a noastră, am stat toată copilăria cu ea, ne făcea de mâncare. Aș fi vrut să fiu azi cu ea”, a spus aceasta.

Ulterior, fiecare echipă a primit câte un mesaj cu prima misiune, în funcție de timpii obținuți în cursa anterioară. Cu toate acestea, ei au avut nevoie de ajutorul gazdelor pentru a-l descifra, pentru că era în limba vorbită de tribul inigen.

„Un mesaj pe care nu l-am putut citit pentru că era într-o limbă necunoscută”, au spus Giulia și Vlad Huidu.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cine a câștigat jocul de amuletă: „Ne-am eliberat de sclavie!”. Ce echipă a pierdut la o distanță mică

Ei au reușit să afle că trebuie să ajungă la o lagună din vecintătate, iar cei mai norocoși au fost însoțiți de localnici până acolo. Acolo, cele 9 echipe au găsit steagul America Express și au descoperit că vor trece printr-un ritual de purificare.

Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Giulia și Vlad au câștigat prima amuletă și Joker-ul etapei a treia America Express. Diseară, echipele se luptă pentru i... America Express, sezonul 6. Cum au reacționat concurenții când au aflat ce trebuie să mânânce. Consumul e ilegal la noi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x