Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat amuleta și Jokerul din etapa a doua de pe Drumul Soarelui. Ce veste a dat Irina Fodor

Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Romică și Cătălin Țociu, Iulia Albu și Mike s-au întrecut pentru o amuletă puternică și un Joker în ediția 6 din sezonul 6 America Express, însă o singură echipă a reușit să câștige miza cea mare.

colaj foto cu irina fodor si cu cele trei echipe intrate la jocul de amuleta in editia 6 a emisiunii america express sezonul 6 Galerie
Echipa câștigătoare a primit și un Joker puternic, în ediția 6 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

Ediția 6 din sezonul 6 America Express - Drumul Soarelui a început în forță pentru cele nouă perechi de vedete. Acestea au fost puse în situații neașteptate până să ajungă la Irina Fodor, acolo unde s-a dat lupta pentru amuletă și Joker.

Doar trei echipe s-au calificat la joc. Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Romică și Cătălin Țociu, Iulia Albu și Mike au ajuns în timp util la punctul impus de prezentatoarea TV. Așadar, concurenții au intrat la o întrecere plină de suspans pentru miza uriașă.

Competiția a fost aprigă, iar toți au dat tot ce au putut pe traseu. Mai mult, aceștia au fost nevoiți să își depășească limitele fizice pentru a pune mâna pe avantajul puternic și Jokerul mult așteptat.

Citește și: America Express, sezonul 6. Edward Sanda a fost luat pe sus de taurul dezlănțuit. De ce s-a certat cu Cleopatra Stratan

Au existat și o mulțime de obstacole peste care unele echipe au trecut cu brio în timp ce altele s-au „împotmoli” în ele. De asemenea, întrecerea a ținut telespectatorii cu suflatul la gura, însă finalul a fost de-a dreptul spectaculos.

Iuliana Pepene și Sonia Simionov au câștigat jocul pentru amuletă din ediția 6 a sezonului 6 America Express. Ce veste a dat Irina Fodor

Iuliana Pepene și Sonia Simionov au prins avans în cursă, motiv pentru care au reușit să fie primele care au umplut recipientul cu cafea. Așadar, acestea au câștigat jocul de amuletă și Jokerul din ediția 6 a sezonului 6 America Express, de pe 28 octombrie 2023.

Toți s-au descurcat de minune pe traseu, însă concurentele au fost mai rapide. Cele două s-au bucurat foarte tare când au aflat că au ieșit victorioase.

„Aveți o amuletă în valoare de 1.000 de euro și un Joker, care o să vă ofere un super avantaj”, le-a anunțat Irina Fodor.

Vestea că Iuliana Pepene și Sonia Simionov au ieșit câștigătoare din jocul de amuletă a luat pe toată lumea prin surprindere. Așadar, avantajul obținut de cele două spune că au dreptul să oprească o altă pereche timp de 20 de minute în timpul probei.

Citește și: America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan și-a înlocuit soțul la una dintre misiuni. Ce a făcut Edward Sanda

„Îi mai trebuia Soniei și Joker?!”, a fost replica lui George Tănase.

Ziua nu s-a terminat aici pentru cele nouă perechi. Irina Fodor a luat prin surprindere pe toată lumea cu o veste complet neașteptată: „Avem o situație pe care trebuie s-o discutăm! Este adevărat, este vorba de Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Ei eu refuzat să își facă pedeapsă. Trebuie să acceptați regulamentul cursei, ok? Nu vă puteți da jos acel costum. Regulile sunt la fel pentru toată lumea. E o situație nouă și va trebui să ne gândim la pedepse. O să vedem exact ce se întâmplă la emisiunea următoare”.

„Cred că în istoria acestei emisiuni nu a existat nimeni care să nu respecte un handicap”, a adăugat Sonia Simionov.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Ce echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă și Joker. Prin ce probe neașteptate au trec... America Express, sezonul 6. Cleopatra Stratan și Edward Sanda, gest neașteptat față de Romică Țociu. Ce a dezvăluit Ada ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x