Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cine a câștigat imunitatea în al doilea stage. Ce veste surprinzătoare a dat Irina Fodor

În ediția 8 a emisiunii America Express, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat prima imunitate din cel de-al doilea stage de pe Drumul Soarelui, la America Express sezonul 6.

Colaj cu Irina Fodor și concurenții din America Express - Drumul Soarelui, la imunitate Galerie
În ediția 8 a emisiunii America Express, Irina Fodor a anunțat cine a câștigat prima imunitate din cel de-al doilea stage de pe Drumul Soarelui | Antena 1

În ediția din 30 octombrie 2023, concurenții s-au întâlnit cu Irina Fodor pentru a descoperi cine a reușit să câștige imunitatea din cel de-al doilea stage, la America Express sezonul 6. Prezentatoarea show-ului a dat o veste ce i-a lăsat mască pe toți și au urmat momente extrem de tensionate.

Cine a câștigat imunitatea în al doilea stage, în ediția 8 a emisiunii America Express sezonul 6 din 30 octombrie 2023. Ce veste a dat Irina Fodor

Cursa pentru imunitate a fost una extrem de dificilă și acest lucru s-a văzut din plin în misiunile pe care le-au avut concurenții. De la sarcinile primite la plantația de cafea și până la cele de pe stradă, cu ochelarii de tip invertoscop, provocările s-au ținut lanț și au adus pentru concurenți situații neprevăzute. Totuși, în ciuda tuturor obstacolelor, toată lumea a luptat din plin pentru imunitatea pusă în joc de Irina Fodor.

Citește și: America Express, sezonul 6. Ce s-a întâmplat când Mike s-a apucat să lovească în pinata. Iubitul Iuliei Albu s-a dezlănțuit

La finalul cursei, aceasta a anunțat cine a câștigat imunitatea, în ediția 8 a emisiunii America Express sezonul 6.

„Fiți atenți! Giulia și Vlad au ajuns la mine pe locul 5. Laura și Sânziana au ajuns la mine pe locul 6, apoi Romică și Cătălin. Au urmat Ionuț Rusu și George Tănase. Pe ultimul loc au ajuns Cleopatra și Edward. Ada și Tony, voi ați ajuns pe locul 4. Sonia și Iuliana au ajuns primele”, a fost vestea dată de Irina Fodor.

Citește și: America Express, sezonul 6. Schimb neașteptat de replici între Aris Eram și Laura Giurcanu. Ce a urmat: „Și eu te iubesc!”

„Mie a început să mi-mi circule sângele foarte repede prin corp. În doar o secundă s-au desfășurat toate momentele în care am făcut 13-14 cu Jokerul către frații Eram”, a zis Sonia Simionov, temându-se că va pierde imunitatea în fața fraților Eram.

„Pe locul doi au fost Iulia și Mike pe locul 2 și Aris și Alexia pe locul 3. Dacă v-ați fi folosit Jokerul pe ei ați fi putut câștiga pentru că Alexia și Aris au fost opriți de poliție 23 de minute. Deci au de recuperat cele 23 de minute. Dar, chiar și așa, ora la care ați ajuns voi vă dă un avans de 15 minute. Dar mai contează ceva, de data asta. Nu degeaba ați făcut cafea și ați completat acele chestionare”, a mai zis Irina Fodor.

„Ne ții pe foc! Ne-ai rupt pe genunchi, Irina!”, a fost reacția Iulianei Pepene.

„Alexia și Aris, ați obținut 162 de puncte la cafea. Sonia și Iuliana, voi ați obținut 194 de puncte. Echipa imună din etpaa a doua de pe Drumul Soarelui de la America Express este cea formată din Sonia și Iuliana”, a fost vestea ce a adus un val uriaș de bucurie învingătoarelor.

„Vai! Ai un stil...Dumnezeu cu mila, Irina!”, a exclamat Sonia Simionov, în ediția 8 a emisiunii America Express sezonul 6.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. George Tănase a făcut un gest neașteptat față de Laura Giurcanu. Ce s-a întâmplat... America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu a fost emoționată până la lacrimi. Ce mărturisire a făcut concurenta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x