Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Prima eliminare de la America Express. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au pierdut cursa

Eliminare America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 8 noiembrie 2023. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați! A fost cursa de bilanț, cursa intensă la finalul căreia echipele au spus “Adio, Columbia!”, iar zeul Soare nu a fost îndurător! Află ce s-a întâmplat în ediția din 8 noiembrie 2023, pe Drumul Soarelui.

colaj foto cleopatra stratan si edward sanda eliminare la America Express, sezonul 6 ediția 15 din 8 noiembrie 2023 Galerie
Ce echipă a ajuns pe ultimul loc. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați de la America Express, sezonul 6 ediția 15 din 8 noiembrie 2023 | Antena 1

Eliminare America Express. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost nevoiți să se confrunte cu o provocare dificilă cu o seară în urmă, fiind amenințați cu pistolul, lucru care le-a afectat entuziasmul și curajul în cursa pentru ultima șansă. Cu toate că au dat tot ce au avut mai bun pe traseu pentru a rămâne în competiție, destinul a decis altfel.

Echipa a ajuns ultima la Irina Fodor și a pierdut cursa, iar totemul din cufăr s-a arătat roșu: „Vreau să spunem că azi cu greu am reușit să ne concentrăm atenția asupra competiției din cauza celor întâmplate aseară”, a spus Edward Sanda. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Eliminare America Express. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost eliminați! Află ce s-a întâmplat în ediția din 8 noiembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Prima echipă care s-a salvat a fost formată din Iuliana Pepene și Sonia Simionov. Cea de-a doua echipă care a ajuns la Irina Fodor au fost Ionuț Rusu și George Tănase. Ultima echipă ajunsă la Irina Fodor a fost formată din Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Cufărul adopăstea Soarele care s-a arătat roșu în ediția din 8 noiembrie. Eliminarea lor a avut loc în urma unei provocări dificile, care a pus la încercare abilitățile fizice și strategice ale tuturor echipelor participante la cursa pentru ultima șansă. Cu toate eforturile lor și cu toată determinarea de a rămâne în competiție, au ajuns ultimii, iar Soarele a fost roșu, ceea ce înseamnă că aventura lor în America Express s-a încheiat aici.

„Cu un ochi am plâns și cu un ochi am râs”, a spus Cleopatra Stratan când a văzut că soarele e roșu.

Momentul eliminării a fost unul emoționant, atât pentru cei doi concurenți, cât și pentru colegii lor din competiție. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus adio aventurii de pe Drumul Soarelui, exprimându-și recunoștința pentru experiența trăită.

Edward și Cleopatra s-au completat în mulțumiri: „A fost cel mai dur test! Le-am trecut pe toate împreună, până și ăsta cu atacul, chiar dacă a fost urât, dar am avut și experiențe faine. Vă mulțumim vouă pentru tot, că ne-ați oferit ocazia asta”, au spus cei doi în fața colegilor.

Irina Fodor a ținut să menționeze că cei doi au o relație de-a dreptul specială, că sunt o lecție pentru toată lumea și a remarcat că de-a lungul competiției cei doi nu s-au certat deloc, chiar dacă au întâmpinat dificultăți. Edward și Cleopatra au ținut să precizeze că doar pe probe au fost supărați, dar niciodată unul pe celălalt.

„Cea mai frumoasă parte a fost că am putut să ajutăm oameni prin misiunile pe care le-am făcut”, a spus Cleopatra Stratan

„Din puținul nostru am reușit să facem fericiți niște oameni și să facem lucruri bune pentru alți oameni”, a adăugat Edward Sanda.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Cătălin Țociu de la America Express. Romică Țociu are doi nepoți adorabili si o noră superbă

America Express, sezonul 6. George Tănase a clacat și a oprit proba. Ce s-a întâmplat după ce „Cleduții” au urcat într-u... Ce mesaj a transmis Cleopatra Stratan în mediul online, după eliminarea de la America Express. Fanii au reacționat imedi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x