Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Cum au reacționat concurenții când au aflat ce trebuie să mânânce. Consumul e ilegal la noi în țară

Cele 9 echipe au trecut printr-un ritual de purificare, dar nu s-au așteptat la ce a urmat. Aceștia au fost nevoiți să consume o plantă care este ilegală în România la America Express, ediția 11 din 5 noiemnbrie 2023.

America Express, sezonul 6. Cum au reacționat concurenții când au aflat ce trebuie să mânânce. Consumul e ilegal la noi în țară Galerie
America Express, sezonul 6. | Antena 1

După ce au reușit să descifreze mesajul în limba Misak primit de la Irina Fodor, echipele s-au îndreptat, pe rând, către lagună. Odată ajunși la destinație, concurenții au făcut cunoștință cu o altfel de „scoală” - una bazată pe „relația profundă și plină de înțelesuri cu mama-natură: PACHAMAMA”.

„Conform regulilor locale, vizitatorii trebuie să primească întâi botezul care se numește ARMONIZATION, pentru a se curăța de energiile rele ale lumii „civilizate” și să se contecteze cu cele patru elemente ale PACHAMAMA: pământ, aer, apă și foc”, au descoperit aceștia când au citit mission board-ul la America Express, sezonul 6 ediția 11 din 5 noiembrie 2023

Astfel, pentru a duce la capăt misiunea, perechile au trecut, inițial, printr-un ritual de purificare ce a presupus și „ingrediente” interzise consumului la noi în țară.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Cum au reacționat concurenții când au aflat că trebuie să mestece frunze la coca la America Express, sezonul 6 ediția 11 din 5 noiembrie 2023

Nu mică le-a fost mirarea concurenților când au aflat că parte din ritualul de purificare prin care vor trece presupune mestecarea unor frunze de coca. Pe rând, cu toții au gustat din planta cunoscută pentru proprietățile ei medicale.

„N-am mai mestecat niciodată frunze de coca”, a mărturisit Sânziana Negru la America Express, sezonul 6 ediția 11 din 5 noiembrie 2023.

„Oare ne droghează?!”, a adăugat și coechipiera ei. „Nu aveau gust bun, aveau gust de iarbă, amăruie”, a mai spus Laura Giurcanu.

Citește și: America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu a răbufnit la adresa coechipierei sale, Sânziana Negru. Ce s-a întâmplat

Ulterior, cele două prietene și-au primit și numele de botez din tribul Misak: Soare și Lună și au primit plicul pentru următoarea probă: au fost nevoite să învețe mai mulți copii câteva cuvinte în română.

Însă nu toate echipele s-au descurcat la fel de bine pe traseu. Deși primiseră mesajul de la Irina, în limba Misak, Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu au reușit să îl descifreze și au rămas mult timp blocați la cazare.

„Erau parcă în klingoniană scrise”, a spus cântărețul.

„Am avut senzația că Irina a tastat ceva alandala din greșeală și l-a trimis”, a completat soția lui.

Și Ionuț Rusu și George Tănase au avut parte de un moment neașteptat când au citit misiunea. După ce au citit și au aflat că trebuie să o caute pe „Vivi”, lui Ionuț i-au revenit amintiri din trecut.

Coechipierul său nu s-a putut abține și glumele la adresa comediantului s-au dezlănțuit. „E un nume care l-a bântuit pe Ionuț în viață. A avut o rudă Vivi la un moment dat, a avut o prietenă, a avut cred și o iubită. Am zis că e un semn de la Dumnezeu dacă și aici trebuie să o caute”, a spus George.

Citește și: America Express, sezonul 6. Ada Galeș s-a accidentat în timpul probei. Concurenta, în lacrimi pe Drumul Soarelui

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat sâmbătă de la ora 20.00 și duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Ce probă au primit concurenții de la Irina Fodor. Mesajul bizar i-a pus în dificultate... America Express, sezonul 6. Ce meserie are Mike, iubitul Iuliei Albu. Vedeta a dezvăluit totul în timpul unei curse peri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x