Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Iulia Albu și Mike au fost impresionați de povestea de viață a femeii care i-a luat în gazdă

În ediția 8 a emisiunii America Express sezonul 8, Iulia Albu și Mike au reuști să găsească o cazare, dar când au ajuns la casa femeii au trecut printr-o situație neașteptată.

Colaj cu Iulia Albu și Mike la America Express, într-o casa a unei localnice Galerie
Ceea ce i-a impresionat pe cei doi concurenți a fost căldura cu care au fost primiți în casă | Antena 1

Fiindcă au ratat la mustață calificarea la jocul pentru amuletă, Iulia Albu și Mike au pornit prin orașul în care se aflau ca să își caute un loc de cazare. O doamnă a acceptat să îi ducă la ea acasă și ceea ce a urmat a fost de-a dreptul copleșitor pentru cei doi concurenți de la America Express sezonul 6.

Iulia Albu și Mike au fost impresionați de povestea de viață a femeii care i-a luat în gazdă, în ediția 8 a emisiunii America Express sezonul 6

În timp ce mergeau pe stradă, Mike și Iulia Albu au văzut o femeie cu o fată și au abordat-o, explicându-le că au mare nevoie de un loc de cazare și ceva de mâncat. Fără să stea prea mult pe gânduri, doamna a acceptat să îi găzduiască și ceva neașteptat s-a întâmplat când cei doi au ajuns la locuința doamnei.

Pe măsură ce mergeau pe stradă, Iulia Albu și Mike au aflat detalii despre noua lor gazdă.

Citește și: America Express, sezonul 6. Ce s-a întâmplat când Mike s-a apucat să lovească în pinata. Iubitul Iuliei Albu s-a dezlănțuit

„Ultima ei relație s-a terminat brusc, atunci când iubitul ei a murit și ea era însărcinată în câteva luni. Pe mine lucrurile astea mă lovesc foarte tare fiindcă știu cum este să fii mamă singură și este ceva ce este foarte greu de dus, mai ales dacă tu ai deja 3 copii. E o poveste foarte tristă, care te dărâmă. Chiar dacă aparent era o zonă nesigură, noi ne-am simțit în sigurnață. Pentru că am simțit că ne-au acceptat ca fiind parte din locul respectiv, și asta e minunat”, a zis Iulia Albu emoționată.

Ajunși în casa doamnei, Mike și Iulia Albu au avut parte de un adevărat șoc.

„Toată lumea trăiește aici, și câinele, și pisica, și doamna cu toți copiii. Nu a mai contat că nu este curat. Este totul făcut de mână, este un loc trist din punct de vedere al posibilităților.

„Această femeie a reușit să facă din câteva bucăți de metal să facă o căsuță să susțină toți oamenii care erau acolo, toți copiii și familia în sine”, a mărturisit Mike.

Totuși, ceea ce i-a impresionat pe cei doi concurenți a fost căldura cu care au fost primiți în casă.

Citește și: America Express, sezonul 6. George Tănase a făcut un gest neașteptat față de Laura Giurcanu. Ce s-a întâmplat

„Are un băiat care i-a murit lovit de un camion. Ne-a explicat că fusese lovit de un camion, la câteva zile după ce împlinise 18 ani. Pe mina m-a impresionat atât de mult, Iulia a început să plângă. Este o poveste tristă, totul. E o poveste copleșitoare, e foarte greu de înghițit. „Greu poți, cred, să mai treci prin așa ceva, și să mai fii un om normal”, a mai completat concurentul.

„Așa arată o mamă eroină! Cuvintele sunt prea puține și prea sărace pentru a descrie. Aflăm că a adoptat o fetiță al cărei tată era în depresie și pe tatăl fetiței l-a lăsat să locuiască acolo. Efectiv nu se putea mișca acel om. Eu nu am mai putut să fac față acelei situații. Am nevoie de câteva minute. E foarte copleșitor. Îți dai seam ace ușoară e viața noastră și cum sunt alții”, a mărturisit Iulia Albu, mișcată de ceea ce a trăiește.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Care sunt cele trei echipe care s-au calificat la jocul pentru amuletă. Ce a anunțat Irina F... America Express, sezonul 6. Ce echipă a câștigat amuleta. Ce anunț neașteptat a făcut Irina Fodor despre cursă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x