Antena Căutare

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, prima imagine din cursa de pe Drumul Aurului. Cum au fost fotografiate în America Express

Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au pregătit intens pentru cea mai mare provocare din viața lor, America Express. Cele două prietene au plecat mai hotărâte ca niciodată să ajungă cât mai departe în competiție. Iată prima imagine cu ele din cursa de pe Drumul Aurului.

Colaj cu Andreea Antonescu și Andreea Bălan la America Express Galerie
Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au pregătit intens pentru cea mai mare provocare din viața lor, America Express. | Antena 1

Filmările pentru cel mai dur reality show de la noi din țară au început, iar cele nouă echipe se află acum în cea mai intensă experiență din viața lor. Cei care au acceptat provocarea America Express sunt Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Perechile au trecut de prima etapă din Mexic, iar cursa de pe Drumul Aurului a fost una plină de noi experiențe de neuitat, iar drept dovadă stau imaginile în care apar membrii echipei de filmare sau concurenții.

Citește și: Primele imagini cu Irina Fodor din America Express - Drumul Aurului. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV despre oamenii din Mexic

Prima imagine cu Andreea Antonescu și Andreea Bălan din competiție a apărut deja pe pagina oficială a emisiunii America Express, dar și pe conturile oficiale ale vedetelor, care sunt administrate de prieteni sau familie până la sosirea acestora în țară.

Cum au fost fotografiate Andreea Antonescu și Andreea Bălan în cursa de pe Drumul Aurului din America Express

Cursa de pe Drumul Aurului a început pentru cele nouă echipe. Printre cei mai competitivi și ambițioși concurenți din America Express se numără Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Cele două au fost fotografiate în timp ce ajungeau la punctul de întâlnire cu Irina Fodor.

Din imagine se poate observa că ziua nu s-a încheiat pentru artiste, ci continuă cu o nouă probă, iar drept dovadă stă plicul roșu din mâna prezentatoarei TV.

De asemenea, cântărețele nu au uitat de aspectul lor fizic. Cele două sunt foare atente și la modul în care arată în cadrul reality show-ului. Acestea reușesc să atragă de fiecare dată privirile oamenilor cu frumusețea lor deosebită și ținutele impecabile.

Citește și: Irina Fodor, rochia cu imprimeu tropical și decolteu abisal. Ce ținută impecabilă a purtat prezentatoarea TV în America Express

În unui nou traseu din America Express, Andreea Antonescu s-a decis să poarte un top scurt, o pereche de pantaloni scurți, o borsetă și o pereche de ochelari de soare. De altfel, Andreea Bălan a făcut furori într-un top alb și larguț, colanți negri și o pereche de ochelari de soare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a strâns mai bine de 11 mii de like-uri, dar și o mulțime de reacții pozitive din partea fanilor.

„Abia aștept să văd la TV”, „Superbe 👏să ajungeți cât mai departe în concurs!”, „Mult noroc, vă susținem”, „Baftă fetelor! Să veniți învingătoare ❤️” sau „Clar echipa asta are cel mai mare noroc la transport”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Curiozitățile prietenilor virtuali au fost nelipsite. Aceștia și-au dorit să afle data în care își pot urmări concurenții favoriți pe micile ecrane ale televizoarelor, semn că așteaptă cu nerăbdare premiera.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x