Antena Căutare

Bie Adam de la America Express a plecat de acasă la 18 ani. Motivul pentru care a recunoscut că a apelat la psiholog

Bianca Adam, cunoscută în comunitatea online drept Bie sau Tequila, a făcut echipă la America Express alături de mama ei, Mikey, fiind observată relația deschisă a celor două. Recent, tânăra a dezvăluit cum la 18 ani a decis să își ia viața în piept și să se mute de acasă, dar și că a apelat la un psiholog.

colaj foto cu bie adam Galerie
Bie Adam a dezvăluit motivul pentru care a decis să plece de acasă la 18 ani, dar și de ce apelat la ajutorul unui psiholog | Antena 1/Captură Video

Bie Adam și mama ei, Mikey, s-au aventurat împreună pe Drumul Aurului, la America Express, formând una dintre echipele simpatizate ale show-ului. Legătura dintre ele este una puternică, iar relația lor este una deschisă, acest lucru fiind de folos în competiție.

Recent, tânăra, care a cunoscut faima pe internet la o vârstă fragedă, a povestit că a decis să plece de acasă încă de la 18 ani, pentru a se dezvolta pe plan profesional și a-și câștiga independența.

Citește și: Cum arată apartamentul în care stă Bie Adam. Concurenta de la America Express are propria locuință, dar stă cu chirie

De ce a decis Bie Adam să plece de acasă la 18 ani

Nu a fost mereu ușor însă, iar unul dintre momentele dificile prin care Bie Adam a trecut a avut loc în urmă cu 7 ani, după ce a decis să-și construiască singiră drumul în viață. În cele din urmă, această schimbare majoră a trimis-o la psiholog. În prezent, relația cu mama ei este mai strânsă ca niciodată, iar acest lucru le-a ajutat din plin pe întreg parcursul show-ului America Express.

„Nu mai locuim împreună de când aveam vârsta de 18 ani, acum am 25. Mă duc regulat acasă ca să ne reconectăm, să ne îmbrățișăm și să povestim. Este persoana în care am cea mai mare încredere”, a declarat Bie pentru Ego.

Citește și: Ce bolid conduce Bie Adam de la America Express. La 25 de ani, tânăra se mândrește cu un autoturism de lux

Motivul pentru care Bie Adam a apelat la psiholog

Cu toate acestea, decizia ei a avut un cost, având în vedere că Bie a mărturisit că a cerut ajutorul unui psiholog, neputând să gestioneze atât de bine dorul de casă și despărțirea de părinți.

„Eu am plecat fără să mă gândesc de două ori pentru că era prea puternică senzația că vreau să creez, vreau să fac, vreau să mă descopăr, vreau să descopăr oameni noi, vreau să văd ce îmi place și vreau să fiu într-un oraș cu mai mulți oameni ca să pot să învăț mai multe lucruri.

Nu m-am gândit de două ori când am plecat. După a început să se resimtă asupra mea dorul de casă, dorul de ea, dorul de tata. Îmi amintesc și acum că am trecut peste asta cu câteva ore de terapie, la 18 ani. Începuse să se vadă dorul în comportamentul meu.

Aveam multe episoade în care plângeam și nu știam de ce. Doamna psiholog de la vremea respectivă mi-a arătat că acesta era dorul de mamă, pur și simplu. Am înțeles și am început să o vizitez mult mai des de atunci”, a mai povestit Bie pentru sursa citată.

Bie Adam încurajează mersul la psiholog. Cum se simte după America Express

Pentru Bie și mama ei parcursul la America Express nu a fost unul ușor, însă acest lucru le-a consolidat relația. Tânăra a mărturisit că a avut nevoie de două luni pentru a-și „reveni” la realitate după toate cele petrecute în Mexic, Guatemala și Columbia, de unde s-a întors cu 7 kilograme în minus. Cu toate acestea, s-a întors și cu mai multă încredere în sine, iar Bie nu a ezitat să recunoască faptul că psihologul are în continuare în rol important în viața ei. Astfel, îi sfătuiește și pe cei aflați în dificultate să procedeze la fel.

„Din perspectiva mea personală, a merge la psiholog, terapie, orice fel de eliberare emoțională, este ca a merge la medicul de familie, adică necesar, obligatoriu și vital. Îi încurajez pe tineri, pe oameni, pe cupluri, pe părinți să se descopere cu un îndrumător care este autorizat să facă lucrul acesta”, a mai spus Bie, pentru sursa anterior menționată.

America Express, 26 februarie 2023. Concurenții și-au schimbat partenerii. Care sunt noile echipe formate... America Express, lider de piață cu ediția în care s-au schimbat echipele! Urmează ”nunți” în lanț pe Drumul aurului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x