Antena Căutare

Bie Adam, vloggerița cu peste 1,7 milioane de abonați, vorbește despre participarea la America Express - Drumul Aurului

America Express – Drumul Aurului, cel mai dur reality show din România, vine la Antena 1 cu o premieră maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20:30.

Bie Adam, vloggerița cu peste 1,7 milioane de abonați, vorbește despre participarea la America Express - Drumul Aurului Galerie
Bie Adam, vloggerița cu peste 1,7 milioane de abonați, vorbește despre participarea la America Express - Drumul Aurului | Antena 1

Patru ediții în care 9 perechi de vedete încep în forță aventura de-a lungul unui traseu ce traversează teritoriile a trei state cu o rată a criminalității ridicată: Mexic, Guatemala și Columbia. Așadar, în acest sezon 5 un rol esențial îl joacă echipa de securitate America Express, de-a lungul întregii rute fiind necesare măsuri de siguranță sporite.

Bie Adam, despre experiența ei la America Express

Bie Adam, concurenta care a pornit pe Drumul Aurului alături de mama sa, Mihaela, a vorbit despre această experiență, presărată cu misiuni inedite, dar și pericole: ”De câte ori făceam autostopul, oamenii ne avertizau cât de periculoasă e zona, ne sfătuiau să avem grijă în ce mașini ne urcăm și unde dormim și ne povesteau incidente din familiile lor. La un moment dat, am mers cu o mașină care avea o sabie mare în spate! În Mexic am ajuns, de exemplu, în Romita, una dintre localitățile cele mai riscante din zona respectivă, pe care am traversat-o la pas, cap-coadă, pentru că nu puteam nici să încercăm să facem autostopul, după ceea ce am văzut acolo...”, a declarat Bie. ”Mamei i-a fost mai puțin frică decât mie, eu sunt mai panicată. Mă trezeam noaptea și întrebam: <Ce se-aude?>. Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă, cu mâna pe el.”, a adăugat ea, fiecare echipă de concurenți primind astfel de dispozitive speciale pentru orice situație de alertă.

Aceasta este doar o mică parte din aventura trăită pe Drumul Aurului de vloggerița cu peste 1 milion de urmăritori pe contul de Instagram și peste 1,7 milioane de abonați pe contul său de YouTube.

Ea este Bie Adam alias Tequila sau Bianca Adam, pe numele real, considerată unul dintre cei mai de succes creatori de conținut din mediul online. Bie a mărturisit că decizia de a merge pe Drumul Aurului împreună cu mama sa a venit tocmai din nevoia unui reper care îi dă forță și echilibru. ”Singurul stâlp care mă poate domina e mama”, spune ea, alegerea sa fiind, însă, întâmpinată cu mari emoții. ”Când am auzit că, dintre toți prietenii ei, dintre toate cunoștințele ei, va trebui să merg eu, am refuzat din prima. Nici n-am vrut să aud. Am slăbit 4 kilograme numai cu acest gând, înainte să plec”, a povestit mama ei, Mihaela.

Dincolo de provocările legate de siguranță, Bie și Mihaela spun că au avut parte și de multe întâlniri frumoase cu localnici care le-au ajutat în momente esențiale. Iar pe lângă misiunile complicate și obstacolele zilnice întâmpinate atunci când au avut nevoie de transport și cazare, pentru Bia toată această aventură trăită fără telefon a fost o încercare incredibil de grea.

Alături de ele, pe Drumul Aurului pornesc Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar. Întreaga aventură America Express începe la Antena 1 cu premiera maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20:30.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x