Antena Căutare

Ce obicei avea Iuliana Pepene înainte de culcare, la America Express. Detaliile care nu s-au văzut la TV: „Nu se pot difuza”

Sonia Simionov a dat-o de gol pe Iuliana Pepene. Ce gest făcea coechipiera ei, în fiecare seară, înainte de culcare, la America Express, sezonul 6. Detaliile care nu au apărut pe cameră.

colaj foto iuliana pepene si Sonia Simionov la America Express, sezonul 6 Galerie
Iuliana Pepene avea un obicei surprinzător în fiecare seară, înainte de culcare, la America Express, sezonul 6. Sonia Simionov a dat-o de gol pe coechipiera sa | Antena 1

Deși par două firi complet diferite, Sonia Simionov și Iuliana Pepene formează una dintre cele mai puternice echipe de la America Express, sezonul 6. Până în prezent, presiunea competiției nu le-a afectat, iar cele două au avut doar o singură discuție mai aprinsă, în timpul cursei pentru ultima șansă. Cu toate acestea, invitate în platoul Observator, concurentele au dezvăluit detalii din spatele camerelor de filmat, care nu s-au văzut la TV.

Ce gest făcea Iuliana Pepene, în fiecare seară, înainte de culcare la America Express, sezonul 6. Coechipiera ei a dat-o de gol

Întrebate ce vorbeau în afara camerelor, Iuliana Pepene a oferit un răspuns surprinzător. „Ne certam, ce să facem?!”, a spus concurenta de la America Express, sezonul 6.

„Ești foarte puțin în afara camerelor. Ajungi la cazare și vorbeștii cu oamenii aceeia. Întâi faci poveștile lor - o dată pentru că ești curios să aflii ce trăiesc ei, odată pentru că ești curios să afli ce e reprezentativ locului pentru că mâine poți avea probe din informațiile pe care le primești și te pot ajuta - după care faci testimonialele, după care echipa pleacă. Și știi cât durează de la momentul acela până când adormi?”, a povestit Sonia Simionov despre culisele competiției.

„Iuliana mai avea trăiri, dar nu se pot difuza”, a mai dezvăluit coechipiera acesteia.

Citește și: Iuliana Pepene, imagine de colecție din copilărie. Cum arăta concurenta America Express când era mică

„În fiecare seară după ce pleca echipa, aveam un moment de trăiri de 30 de minute, în care luam fiecare lucru care s-a întâmplat prost în ziua respecitvă. Și spuneam „îți mai aduci aminte așa? îți mai aduci aminte domnul care nu a vrut ...”, a recunoscut Iuliana.

Citește și: Cum arată mama Iulianei Pepene de la America Express sezonul 6. De la ea a moștenit frumusețea prezentatoarea Observatorului

„Eu rândeam, că doar ea vorbea la momentul acesta. După ce ea scotea tot răul pe care nu-l putea arăta pe cameră, eu încercat să facem strategia pentru a doua zi ușor diferită, astfel încât să fie destul de bine”, a mai adăugat Sonia Simionav de la America Express, sezonul 6.

Mai mult decât atât cele două jurnaliste au mai precizat că zilnic au avut momente în care una își dorea să plece într-o direcția și una în cealaltă, dar au reușit să se echilibreze. „Eu am zis de câteva ori că vreau acasă, dar nu din cauza ei, din cauza competiției”, a mai mărturisit Iuliana Pepene, în platoul Observator.

Citește și: Cum arată mama Iulianei Pepene de la America Express sezonul 6. De la ea a moștenit frumusețea prezentatoarea Observatorului

Ce spuneau Sonia Simionov și Iuliana Pepene înainte de a porni pe Drumul Soarelui

Sonia Simionov: ”Aşteptările mele sunt direcţionate către mine şi echipa din care fac parte. Noi creăm experienţa. Show-ul oferă cadrul, tu te ocupi să îl umpli. Vreau să râdem mult, să ne distrăm, să ne bucurăm de ce vedem şi ce facem, să învăţăm lucruri noi. Dar competiţia e la fel de importantă pentru mine. Sigur că ţine şi de noroc, în multe situaţii, dar cred că cel mai important este ca eu şi Iuliana să dăm tot ce putem ca să trecem de toate probele şi să nu cedăm... când simţim să cedăm. Să ne sprijinim şi să ne încurajăm. Ştii cum e, când simţi că nu mai poţi, mai poţi puţin. Şi apoi să râdem din nou. Eu şi Iuliana ne ştim de mulţi ani. Noi facem parte din redacţia Observator şi job-ul nostru este să facem ştiri. Deci relaţia noastră e mai mult de colegialitate şi se bazează pe respect pentru meseria de jurnalist. America Express ne va oferi un cu totul alt cadru de relaţionare. În ciuda aparenţelor, eu şi Iuliana avem multe lucruri în comun şi cred că vom reuşi să ne punem în valoare atuurile pe care le avem. Ne-am împărţit deja atribuţiile în ceea ce priveşte probele, sunt convinsă că putem surprinde. Chiar şi pe noi 🙂”.

Iuliana Pepene: “Aventura America Express este o adevarată provocare, având în vedere diferența de formate: platoul de știri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineață, și dinamica unui super reality-show.

Sunt un om activ, nonconformist , cu simțul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le știu mai puțin despre mine și mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaștem și altfel. Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne știm de mulți ani și sunt convinsă că experiența tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta și aici, are skill-uri potrivite pentru această competiție, este ambițioasă, inteligentă și are abilitatea de a interacționa cu oamenii. Ambiția nu ne lipsește niciuneia și cred cu tărie ca suntem o amenințare pentru celelalte echipe”

America Express, sezonul 6. Ce echipe s-au calificat la jocul de amuletă din Ecuador. Cine a primit penalizări... America Express își menține supremația în topul audiențelor. Joc de amuletă unic în istoria reality show-ului. Ce urmeaz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x