Antena Căutare

Cine este Bruja de la America Express. Care este numele real din buletin

Bruja este concurentă America Express - Drumul Aurului 2023 și face echipă cu Pufeh. Cine este ea și care este numele ei real, de fapt.

colaj foto cu Bruja și Pufeh la America Express Galerie
Bruja este concurentă America Express - Drumul Aurului și face echipă cu Pufeh. Cine este ea și care este numele ei real, de fapt. | Antena 1

Bruja a intrat în competiția America Express alături de Pufeh, un bun prieten și spune că este gata să-și depășească propriile limite. Bruja este o revelație a trapului românesc și dacă numele ei nu vă sună cunoscut neapărat, cu siguranță îi veți recunoaște vocea din piesele cu Irina Rimes, Connect-R sau Killa Fonic.

Cine este Bruja de la America Express

Bruja, pe numele din buletin, Teodora Mîzgoi, s-a născut pe data de 11 ianuarie 1995, are 1,63 m înălțime și 51 de kilograme. Artista a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl ei și s-a lansat în industrie în 2020 în echipa Seek Music.

Bruja se remarcă prin vocea sa, dar și prin aparițiile extravagante, peruci de diverse culori, ținute excentrice, dar cu un aer fresh în același timp. Numele său de scenă vine din limba spaniolă și înseamnă „vrăjitoare”.

Citește și: Cum și-au depășit limitele pe Drumul Aurului două echipe de la America Express. Prin ce au trecut Bruja și Pufeh și frații Gavril

„Prin secolul XIII, dacă erai femeie citită erai arsă pe rug. Acum rugul este psihologic. Bruja e fiecare femeie care are ceva de spus, e fiecare scânteie ce zace în noi ca ființe materne. Bruja e dorința de a cunoaște, de a învăța și de a crea”, a spus Bruja într-un interviu, potrivit Unica.

Bruja a devenit celebră după apariția sa la Urbanist Session, episod care a strâns peste peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube. După acest episod, Bruja a colaborat cu artiști celebri de la noi, printre care se numără Irina Rimes, Karmen, Killa Fonic, Macanache, Sasha Lopez și Connect-R.

Cea din urmă colaborare a fost una dintre cele mai de succces, piesa „Cântăreți de karaoke” lansată în 2021, ajutând-o să se lanseze pe piața muzicală din România. Melodia a strâns peste 9 milioane de vizualizări pe YouTube.

Ce mesaj le transmite Bruja tinerilor adolescenți

Deși face și ea parte din generația tânără și îi place să-și țină fanii la curent prin intermediul rețelelor de socializare, Bruja este de părere că nu strică un detox din când în când. În cadrul unui interviu, Bruja i-a sfătuit pe tineri să rămână ancorați în realitate.

Citește și: Jurnal de America Express, episodul 5. Bruja și Pufeh au avut nevoie de îngrijiri medicale: „Nu credeam că o să leșin la TV”

„Mesajul meu pentru cei de pe internet este să mai lase telefonul ăla. Să pună mâna pe o carte, un film, o muzică nouă, un documentar, un om, un animal. Să gătească. Să-și pupe frații, părinții, copiii și nevestele sau soții. Să nu mai caute atâta (…) în dosul altora. Fiecare face ce vrea cu viața lui. Dar când urmărești prea mult viața altcuiva, devine și a ta. Pe a ta o pierzi. Nu mai fiți triști. Mâncați o ciocolată să mai produceți niște endorfine”, a declarat ea pentru unsitedemuzică.ro în 2020.

Ce spun Bruja și Pufeh despre participarea sa la America Express

Bruja și Pufeh au intrat în competiția America Express cu zâmbetul pe buze, gata să înfrunte cele mai mari provocări. De fapt, acesta a fost și motivul principal pentru care cei doi au ales să vină în competiția dură din America.

„Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, iesirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, traditii si obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins sa acceptam provocarea America Express”, au declarat Bruja și Pufeh.

Cine este Pufeh de la America Express 2023. Concurentul lucrează cu vedete celebre de la noi... Premiera America Express, lider detașat de audiență. Cea mai bună lansare din cele 5 sezoane ale reality show-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x