Antena Căutare

Cum a întâmpinat-o Mario Fresh pe Alexia Eram la întoarcerea de la America Express. Surpriza uriașă pregătită în aeroport

Alexia și Aris Eram s-au întors din America Express și încă de la aterizarea în țară cei doi au avut parte de o surpriză uriașă. Mario Fresh i-a așteptat în aeroport cu baloane și flori, mândru de realizările iubitei sale.

colaj foto mario fresh si alexia eram Galerie
Mario Fresh, surpriză uriașă pentru Alexia Eram în aeroport, la întorcerea de la America Express | Antena 1 & Instagram

După două luni „de foc”, concurenții America Express s-au întors de la filmările noului sezon. Încă de pe aeroport, Alexia și Aris Erau au fost luați pe sus de cei dragi care le-au pregătit o surpriză de zile mari celor doi frați. Iubitul fetei s-a pregătit cu flori și baloane pentru aceasta, iar revederea lor a fost extrem de dulce.

Cum a așteptat-o Mario Fresh pe Alexia Eram la întoarcerea de la America Express

Mario Fresh s-a pregătit intens pentru revederea cu iubita lui. Cântărețul și prietenii lor apropiați au pus la cale o surpriză uriașă pentru cei doi frați, la întoarcerea de la America Express.

Pe aeroportul Otopeni, acesta a așteptat-o cu baloane în forma literelor A și E, dar și cu un buchet imens de trandafiri roz. Cei doi s-au sărutat cu foc și au strat îmbrățișați minute în șir.

Ulterior, Alexia Eram a postat imaginile emoționante pe contul ei de Instagram, imediat după ce și-a recuperat telefon fără de care a stat pe întreg parcursul competiției.

„Mulțumesc tuturor pentru toată susținerea! Vă iubesc! Ne-am întors acasă! Am reușit”, a scris tânără într-un Instastory, unde a adăugat și un colaj cu imagini de la întoarcerea în țară.

Citește și: Reacția lui Răzvan Fodor la întoarcerea Irinei Fodor din America Experss. Cum a fost surprinsă prezentatoarea alături de fiica ei

Ce spun Alexia și Aris Eram despre participarea lor la America Express: „Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii “frați adulți”

America Express va fi, cu siguranță, o provocare pentru cei doi frați. Faptul că vor petrece 24 din 24 de ore împreună, va fi ceva nou pentru ei, mai ales că, știm cu toții care sunt condițiile din competiție. Cu doar un euro pe zi, nevoiți să-și caute cazare, Alexia și Aris spun că încă nu-și dau seama cu adevărat „în ce s-au băgat”.

Alexia Eram: „Am acceptat invitația de a pleca în America Express pentru că ne place foarte mult acest format tv în care îți sunt testate limitele într-un fel special. Pe de altă parte, cred că nici în momentul de față nu știm exact în ce ne-am băgat, dar suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?! Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri, și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii “frați adulți”:).

Aris Eram: “Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, și America Express sună a «experiență ce trebuie trăită». Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință!”

Citește și: Câți ani are și cu ce se ocupă Aris Eram. Ce diferență de vârstă există între el și Alexia Eram de la America Express

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x