Antena Căutare

Cum arată Iulia Albu fără strop de machiaj pe chip. Concurenta de la America Express a renunțat la retușurile din pensulă

Iulia Albu, concurenta de la America Express, este extrem de deschisă cu fanii din comunitatea sa și nu s-a sfiit să-și dezvăluie chipul natural. Criticul de modă care a făcut furori ani la rând cu aparițiile spectaculoase a ales de această dată să-și dezvăluie chipul fără retușurile din pensulă ale stiliștilor. Imaginile au fost apreciate de către fani.

colaj foto cu iulia albu si mike la america express-sezonul 6 Galerie
Iulia Albu a publicat un videoclip în care apare complet nemachiată. | Antena 1

Iulia Albu participă la America Express - Drumul Soarelui alături de Mike, partenerul său de viață. Fanii emisiunii au avut ocazia să cunoască o altă latură a vedetei din lumea modei: extrem de răbdătoare, competitivă și înțelegătoare. Însă, demn de menționat este că vedeta nu a renunțat nicio secundă la stilul vestimentar extravagant! Până acum a fost văzută pe micile ecrane cu cele mai creative ținute, fiecare apariție făcând deliciul fanilor.

Iulia Albu, cunoscută pentru prezența ei fermecătoare și stilul unic în lumea modei, a surprins recent pe toată lumea prin decizia sa de a se dezvălui fără niciun strop de machiaj pe chip. De data aceasta, a ales să împărtășească fanilor ei o imagine naturală și autentică a sa.

Citește și: Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Iulia Albu când s-a întors de la America Express. Ce a spus despre Alexia Eram

Cum arată Iulia Albu fără machiaj pe chip. Imaginile care au impresionat fanii

Chiar dacă mulți ar fi putut fi convinși de faptul că Iulia Albu nu ar avea când să se aranjeze la America Express, având în vedere condițiile extrem de grele prin care trec concurenții, fiind nevoiți să-și caute cazare în celălalt colț al lumii, unde nu mereu găsesc cele necesare care să le faciliteze o acomodare ușoară în Columbia, creatoarea de modă a dovedit exact opusul.

Indiferent de condiție, pe micile ecrane a apărut ca o adevărată divă, nicidecum fără machiaj sau fără accesorii strălucitoare. Ei bine, fanii au avut ocazia să o vadă fără machiaj în mediul online, imagini surprinse chiar în locuința sa.

Citește și: Cum se folosește corect burețelul de machiaj. De ce e recomandat să-l ții în frigider

Iulia Albu a făcut o comparație amuzantă cu referire la momentul ritualului de purificare, când fiecare participant a fost lovit cu un buchet de crengi cu frunze: „Cum credeam că va arata rutina mea de beauty @americaexpressromania versus cum a arătat de fapt”.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: „Mamă, ce frumoasă!"/„Ești frumoasa și cu machiaj și fără. Fără doar și poate ești una dintre cele mai frumoase femei naturale!"/„Și nemachiată ești superbă"/„Ești superbă"/„Ai fost și rămâi foarte frumoasă cu și fără machiaj".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Iulia Albu, reacție neașteptată în mediul online după ce Ionuț Rusu și George Tănase au părăsit America Express. Ce a mărturisit

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

America Express, lider de audiență. Ionuț Rusu și George Tănase și-au încheiat aventura pe Drumul Soarelui... Cum au răspuns Romică Țociu și Cornel Palade întrebați de ce nu au participat împreună la America Express. Ce au dezvălu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x