Căutare Live

Fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor a absolvit ciclul primar. Mesajul emoționant transmis de mama ei, care nu i-a putut fi alături

Irina Fodor trece prin clipe grele la filmările America Express - Drumul aurului. Îndrăgita prezentatoare TV a fost nevoită să lipsească de la un moment important din viața fiicei sale, dar i-a transmis un mesaj emoționant.

Diana, fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor a terminat patru clase, iar mama ei i-a transmis un mesaj.

Instagram

O carieră de succes vine la pachet și cu unele sacrificii, din păcate, iar Irina Fodor știe acest lucru. Aflată peste Oceam, în Mexic, acolo unde în prezent filmează pentru America Express – Drumul aurului, alături de alte nouă echipe curajoase, vedeta nu i-a putut fi alături fiicei sale într-un moment foarte important.

Irina Fodor suferă că este departe de fiica ei, în acest moment important pentru ea

Diana, fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor tocmai a terminat patru clase, iar părinții ei sunt foarte mândri de ea. Micuța adolescentă, în vârstă de 11 ani, trece anul acesta la un nou capitol din viața sa și cu această ocazie, mama ei i-a trimis un mesaj emoționant.

Din păcate, îndrăgita prezentatoare TV nu i-a putut fi alături Dianei la festivitatea de absolvire a ciclului de învățământ primar. Cu toate acestea, Răzvan Fodor a imortalizat momentul și s-a asigurat că și soția lui vede imaginile. Cum era de așteptat, vedeta s-a emoționat și i-a adresat câteva cuvinte fiicei sale prin intermediul unei postări pe Instagram.

„Am primit poza asta de acasă și mă tot uit la ea cu gura căscată. Fetița noastră a crescut, a terminat clasa a patra și e aproape la fel de înaltă ca doamna învățătoare. S-a despărțit de o bucată din copilărie și întinde aripile, ușor, spre adolescență. Nu am fost acolo ca să o văd, iar asta mă întristează, însă avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă. Până atunci, am mare noroc că mă hrănește @razvan_fodor cu poze și filmulețe. Felicitări celor care au mai încheiat un ciclu școlar și multă baftă celor care se pregătesc de examene! Vine vacanța mare!!!”, a scris Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Citește și: Răzvan Fodor, cu două ore înainte ca soția să plece de acasă pentru două luni: “Cine zice că revederea e frumoasă, să mă evite”

Primele imagini cu Irina Fodor din America Express - Drumul Aurului. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV despre oamenii din Mexic

Irina Fodor și cele nouă perechi de vedete se află în prezent în Mexic, locul din care pornește cursa America Express - Drumul Aurului. Pe 26 mai, ei și-au luat inima în dinți și s-au îmbarcat în avion către ceea ce va deveni o experiență de neuitat.

Citește și: Irina Fodor, rochia cu imprimeu tropical și decolteu abisal. Ce ținută impecabilă a purtat prezentatoarea TV în America Express

Deși are foarte mult de muncă și este tot timpul ocupată cu filmările pentru cel mai dur reality show, prezentatoarea TV și-a făcut timp să publice primele imagini din America Express.

„Cursa a început, iar Mexicul își dezvăluie splendorile. Traseul așează, în fața noastră, culori vibrante, tradiții fascinante și aventuri de neegalat. Urați-le noroc concurenților noștri, căci America Express le pune la încercare toate simțurile!”, a scris ea.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan, prima imagine din cursa de pe Drumul Aurului. Cum au fost fotografiate în America Ex...
Ultimele știri
x