Antena Căutare

Finala America Express, 19 martie 2023. Ce detaliu important au uitat Cătălin Bordea și Nelu Cortea: „O luăm de la capăt”

În ediția 37 din 19 martie 2023, concurenții au avut de găsit un „comlumbian adevărat” care să le devină coechipier. Din cauza neatenției, Cătălin Bordea și Nelu Cortea l-au pierdut chiar în timpul probei și nu le-a venit să creadă când și-au dat seama ce urmează.

colaj foto catalin bordea si nelu cortea la america express Galerie
Cătălin Bordea și Nelu Cortea au uitat un detaliu important în timpul cursei și au luat proba de la început, în ediția 37 | Antena 1

În drumul către Plaja din Palomino, cele trei echipe au de dus la bun sfârșit un scenariu elaborat cu mai multe probe care le pun la încercare răbdarea. Concurenții au avut de convins un localnic să de le devină coechipier și să îi însoțească până la finalul cursei, dar nu înainte de a trece testul „columbianului adevărat”. În timp ce unora le-a fost foarte ușor, altă echipă a avut parte de un incident care le-a dat peste cap planurile.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 19 martie 2023. Cât valorează marele premiu America Express. Anunțul surprinzător făcut de Irina Fodor

„Mi-a căzut cerul în cap”. Ce s-a întâmplat cu coechipierul găsit de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, la America Express, ediția 37 din 19 martie 2023

Nici pentru Bordea și Cortea, misiunea nu a fost una ușoară. După ce, cu greu, au reușit să găsească își găsească cel de-al treilea coleg de echipă, tânărul i-a părăsit chiar în timpul probei. În timp ce concurenții vindeau suc în încercarea de a face bani pentru o „uniformă”, tânărul a dispărut.

„Bă, unde ne e omul?”, a strigat, la un moment dat, Cortea.

„Mie mi-a picat cerul în cap. După ce că și așa l-am găsit greu...”, a adăugat și Bordea.

Oricât au încercat să îl strige și să îl găsească prin jur, cei doi și-au dat seama rapid că va trebuie să ia proba de la început, spre dezamăgirea lor.

„Pe noi ne-a luat tare febra să vindem, încât am scăpat din vedere cel mai important om. Habar nu am când a plecat. Eu mă chinuiam să vând la oameni. Cum să faci asta?”, au mai adăugat aceștia.

Cu toate acestea, norocul le-a surâs atunci când au găsit-o pe Angi, tânăra care a acceptat imediat să îi însoțească în cursă. „Eu am crezut că glumește, că face mișto de noi”, a spus Bordea.

Citește și: Cum a reacționat fiica lui Jean Gavril când acesta a ajuns acasă, după eliminare. Mărturisirile emoționante ale soției artistului

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 19 martie 2023. Ce au pățit Andreea Bălan și Andreea Antonescu în timpul probei. De ce s-au înto... Finala America Express, 19 martie 2023. Andreea Bălan, o nouă accidentare pe plajă. Cum a reacționat când a văzut lovitu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x