Antena Căutare

Finala America Express, 20 martie 2023. Nelu Cortea a avut nevoie de îngrijiri medicale, după accidentare. Cum a reacționat Bordea

Echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea a ajuns într-un impas, chiar în săptămâna mega-finalei. După ce s-a retras de la concursul de limbo, Cortea a fost pus în fața unei decizii importante, în ediția 38 din 20 martie 2023.

Nelu Cortea s-a accidentat la genunchi în America Express, în ediția de pe 20 martie 2023

Antena 1

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au dat tot ce au avut mai bun la concursul de limbo care a stabilit ordinea de plecare în cursă. Cei doi erau la un pas de a fi pe primul loc, însă accidentarea lui Cortea de la genunchi l-a făcut să amandoneze jocul. După ce plecat ultimii, ei au continuat cursa, însă pe măsură ce a trecut timpul, acesta a început să se resimtă și a avut nevoie de intervenția medicului.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY!

Citește și: Finala America Express, 19 martie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, „speriate” de povestea noului coechipier. Ce le-a spus

„Am luat în calcul să merg singur”. Cum a reacționat Cătălin Bordea când și-a văzut colegul rănit la America Express, ediția 38 din 20 martie 2023

Bordea și Cortea nu au avut un început de zi ușor. Bătrânul care i-a cazat a fost nevoit să plece dimineața devreme, așa că cei doi au fost nevoiți să părăsească depozitul de mobilă la ora cinci și au ajuns pe o bancă în parc.

În plus, la toate acestea, s-a adăugat și problema concurentului cu genunchiul. El a dezvăluit că nu a putut să doarmă pentru că l-a durut piciorul toată noaptea.

„Mă înțepa foarte tare în anumite poziții genunchiul. E finală și simțeam că dezmăgesc și pe el și pe mine și pe toată lumea dintr-o tâmpenie. S-ar putea să nu pot să duc toată asta până la capăt”, a mărturisit acesta.

„Am luat în calcul și această ipotează cum că „astăzi, s-ar putea să pleci singur că nu pot”, a adăugat și Bordea.

Comediantul a apelat și la nivelul medicului care l-a sfătuit să nu forțeze foarte tare piciorul pe parcusul zilei, i-a adăugat un nou pansament și i-a administrat un calmant mult mai puternic.

Citește și: Ce mesaj a transmis Nelu Cortea, după ce Jean și Dinu Gavril au fost eliminați de la America Express - Drumul Aurului

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 20 martie 2023. Motivul pentru care Bordea și Cortea au refuzat cazarea. Unde au dormit fetele d... Finala America Express, 20 martie 2023. Echipa Andre a organizat un concert. Scărlătescu a vrut să gătească un preparat ...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Ultimele știri
x