Antena Căutare

Finala America Express, 24 decembrie 2023. Alexia Eram nu și-a mai putut stăpâni nervii și a răbufnit! Ce a enervat-o peste măsură

În etapa Finală America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 41 din 24 decembrie 2023, Aris și Alexia Eram au trecut prin clipe dificile la o probă. Tânăra nu a putut executa mai multe mișcări cu mingea și a cedat văzând cum echipele au avnas considerabil.

Colaj cu Alexia Eram nervoasă la America Express, în timp ce Aris Eram țipa la ea Galerie
Aris și Alexia Eram au trecut prin clipe dificile la o probă | Antena 1

Ne aflăm în Rosario, într-o zi dedicată sportului-rege în Argentina. Toate cele trei echipe au reușit să găsească un ginere care urmează să fie căsătorit cu o tânără înfocată, admiratoare a lui Maradona. Însă ca ceremonia să fie completă, mirii au fost costumați în tricourile naționalei și au primit și niște confetti pentru un efect de Cupă Mondială, iar pentru a obține tricourile, toți concurenții trebuie să țină mingea pe picior de minim 5 ori. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Finala America Express - Drumul Soarelui. Când aflăm câștigătorii marelui premiu

Alexia Eram nu și-a mai putut stăpâni nervii și a răbufnit! Ce a enervat-o peste măsură pe concurentă în timpul unei probe, în Finala America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 24 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Căsătoria „Maradoniană” nu este un eveniment inventat de dragul aventurii America Express, ci este un cult născut din dragostea pentru fotbal și admirația dusă la nivel de religie pentru „Zeul Maradona”. Fenomenul a luat amploare nu doar în Argentina și America Latină, răspândindu-se și pe alte continente unde există mii de adepți ai acestei credințe speciale în faptul că Maradona a fost întruparea unui zeu în teren, cu dovezi pe tabele de marcaj ale unor meciuri istorice și totul a început aici…în Rosario.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu termină ceremonia de căsătorie și află că trebuie să meargă cu cei doi localnici într-un alt loc pentru a juca un meci de fotbal. Între timp, Aris și Alexia Eram nu au terminat încă proba cu mingea pentru că tânăra nu se descurcă deloc.

„Eu am crezut că înnebunesc!”, spune supărată Alexia Eram.

„Ascultam ce spune Aris și încercam să fac ce spune el, dar nu îmi ieșea! Eram super frustrată, înnebuneam, îmi plesnea ceva în cap. Am început să plâng, să mă enervez. Nu pot să cred că nu sunt capabilă, nu pot. Mă scoate din minți!”, mai spune ea.

Acesta și-a ieșit din fire și a țipat la fratele său, care încerca să îi explice ce are de făcut. La rândul său, Aris și-a ieșit din fire pentru că pierdeau timp prețios. Între timp, celelalte două echipe au plecat de la locație.

Omul pe care l-au găsit a abandonat așteptarea și a plecat, moment în care tensiunea a atins cote alarmante în echipa Eram.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Pe 27 decembrie, de la ora 20:30, finaliștii dau tot ce au mai bun pentru a demonstra că pot cuceri Drumul Soarelui și titlul de câștigători ai Marii Finale America Express sezonul 6.

Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro se anunță a fi aprigă și de această dată.

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 24 decembrie 2023. Ce au putut să facă Laura Giurcanu și Sânziana Negru când au văzut un bărbat ... Finala America Express, 24 decembrie 2023. Ce echipe s-au calificat la ultimul jocul pentru amuletă. Ce vești a dat Irin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x