Antena Căutare

Finala America Express, 24 decembrie 2023. Ce au putut să facă Laura Giurcanu și Sânziana Negru când au văzut un bărbat cu tatuaj

Următoarea misiune la care ajung echipele este legată de povestea golului dat de Maradona cu mâna. Află ce s-a întâmplat cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru în etapa Finală America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 41 din 24 decembrie 2023.

Colaj cu Sânziana Negru și Laura Giurcanu pe stradă la America Express, în finală Galerie
Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au bucurat de avantajul de a fi găsit din prima o mașină la autostop | Antena 1

La începutul anilor `80 Argentina intra în război cu Regatul Unit pentru supremația insulelor Malvinas. Copleșită numeric și strategic, Argentina s-a declarat învinsă. Pierderea insulelor Malvinas devenite între timp Falkland avea să devină o palmă puternică, greu de uitat în istoria sa. Dar în campionatul de fotbal din 1986, Maradona avea să înscrie în poarta englezilor un gol cu mâna. Contestat și hulit de către englezi, el a spus că a fost „mâna lui Dumnezeu”.

Golul secolului a fost cea mai bună revanșă pentru milioane de argentinie. Se estimează că după moartea sa, peste 100.000 de persoane și-au tatuat pe corp chipul său. „Demonul” din teren s-a transformat în dumnezeul care a salvat lumea prin fotbal - Diego Armando Maradona. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Mingea a devenit în timp un obiect extrem de valoros, o operă, fiind cea care în 22 iunie 1986 a lovit poarta adversarilor, în memorabilul sfert de finală Argentina - Anglia (2-1) la Cupa Mondială din Mexic, meci disputat la patru ani după războiul din Falkland dintre cele două ţări.

Citește și: Etapa finală a sezonului 6 America Express începe în această seară: echipele se înfruntă pe terenul de fotbal, în orașul lui Messi

Ce au putut să facă Laura Giurcanu și Sânziana Negru când au văzut un bărbat cu tatuaj pe stradă, în etapa Finală America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 24 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Echipele trebuie să dea și ele un gol cu mâna cum a făcut Maradona și se pare că nu a fost atât de greu. Urmează însă o probă și mai interesantă! Echipele trebuie să oficieze o nuntă în stil fotbalistic și să găsească un bărbat care are tatuaje cu fotbal.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au bucurat de avantajul de a fi găsit din prima o mașină la autostop, lucru care le-a facilitat rapiditatea în finalizarea misiunilor mai mici, astfel au plecat în căutarea unui bărbat cu tatuaje despre fotbal pentru a înfăptui nunta „Maradoniană”.

Căsătoria „Maradoniană” nu este un eveniment inventat de dragul aventurii America Express, ci este un cult născut din dragostea pentru fotbal și admirația dusă la nivel de religie pentru „Zeul Maradona”. Fenomenul a luat amploare nu doar în Argentina și America Latină, răspândindu-se și pe alte continente unde există mii de adepți ai acestei credințe speciale. Se crede că Maradona a fost întruparea unui zeu în teren, cu dovezi pe tabele de marcaj ale unor meciuri istorice. Și totul a început aici…în Rosario.

„Îl vedem pe un tip care era la o intersecție. Mergem la el, avea tatuaj, dar nu voia să facă nimic. Era foarte închis, era foarte sceptic. Și am încercat să îl convingem. Abia, abia am scos celelalte informații de la el. Avea și afacere cu tricouri de fotbal”, povestește Laura Giurcanu.

Acesta și-a scos telefonul și le-a arătat afacerea sa cu tricouri cu imprimeuri despre fotbal. Până la urmă au reușit să-l convingă și să-l aducă la locul misiunii.

„Mamă, era tot dubios când am ajuns acolo!”, poveștește Laura Giurcanu despre felul în care a reacționat localnicul. „Și foarte repede a decis el că nu vrea să ne mai ajute… Mie nu-mi venea să cred că îl pierdem!”, continuă ea.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 24 decembrie 2023. Aris Eram, replica neașteptată pe care i-a adresat-o Laurei Giurcanu pe trase... Finala America Express, 24 decembrie 2023. Alexia Eram nu și-a mai putut stăpâni nervii și a răbufnit! Ce a enervat-o pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x