Antena Căutare

Finala America Express, 24 decembrie 2023. Ce echipe s-au calificat la ultimul jocul pentru amuletă. Ce vești a dat Irina Fodor

Două echipe s-au calificat la ultimul joc pentru amuletă de pe Drumul Soarelui. Ce vești a dat Irina Fodor. Află ce s-a întâmplat în etapa Finală America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 41 din 24 decembrie 2023.

Colaj cu Irina Fodor și cele trei echipe finaliste America Express Galerie
Două echipe s-au calificat la ultimul joc pentru amuletă de pe Drumul Soarelui | Antena 1

Irina Fodor așteaptă echipele pentru calificare la jocul de amuletă împreună cu proaspeții căsătoriți la Plaza Monumento a la Bandera, din Rosario. Aici primele două echipe care ajung se califică la ultimul joc de amuletă al sezonului 6. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Finala America Express - Drumul Soarelui. Când aflăm câștigătorii marelui premiu

Două echipe s-au calificat la ultimul jocul pentru amuletă de pe Drumul Soarelui. Ce reguli a impus Irina Fodor, în etapa Finală la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 24 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au stat multă vreme la autostop, lăsând în spate echipa Aris și Alexia Eram care se chinuiau cu mingea. Între timp, cei doi au găsit un alt băiat care îndeplinește, din fericire, toate cerințele.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au ajuns la steag și au fost total impresionați de faptul că bărbatul care le-a promis că îi va aștepta la steag era acolo: „E incredibil!”, au spus ei. Când au ajuns la Irina Fodor au fost total impresionați să vadă că au ajuns pe primul loc, însă prezentatoarea TV le-a spus că vor participa la joc doar dacă cei alături de care au venit pot sta pe tot parcursul jocului, în caz contrar vor trebuie să aștepte să vină și celelalte două echipe pentru a vedea dacă pot avea la rândul lor o formulă completă. Dacă vor avea, atunci ele se vor califica la joc, dacă nu vor avea însă, Irina Fodor va căuta o soluție prin care primele două echipe ajunse la locul jocului să își găsească o altă pereche.

Din fericire, mirele adus de Giulia și Vlad a confirmat că va putea sta. Pe locul doi au sosit Sânziana Negru și Laura Giurcanu, în formulă completă confirmată cu toți pentru joc, astfel s-au calificat și ele la jocul de amuletă.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Pe 27 decembrie, de la ora 20:30, finaliștii dau tot ce au mai bun pentru a demonstra că pot cuceri Drumul Soarelui și titlul de câștigători ai Marii Finale America Express sezonul 6.

Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro se anunță a fi aprigă și de această dată.

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 24 decembrie 2023. Alexia Eram nu și-a mai putut stăpâni nervii și a răbufnit! Ce a enervat-o pe... Finala America Express, 24 decembrie 2023. Cine a câștigat ultimul joc de amuletă. Ce avantaj puternic a obținut echipa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x