Antena Căutare

Finala America Express, 24 decembrie 2023. Cine a câștigat ultimul joc de amuletă. Ce avantaj puternic a obținut echipa

Finala America Express sezonul 6 ne-a adus în prima zi a etapei în inima fotbalului argentinian, în orașul lui Messi. În ediția din 24 decembrie 2023 am aflat care dintre cele trei echipe în cursa pentru marea Finală America Express a câștigat ultimul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui.

Colaj cu Irina Fodor și cele două echipe de la jocul pentru amuletă pe terenul de fotbal la America Express Galerie
Fluierul Irinei Fodor anunța fiecare gol înscris de echipe | Antena 1

Suntem în etapa finală de pe Drumul Soarelui, la ultimul joc de amuletă al sezonului. Tot despre fotbal este vorba, un joc ceva mai special cu reguli neconvenționale. În afară de faptul că trebuie să înscrie goluri, se pot deposeda prin împingere, lucru care nu ar trebuie să fie o problemă la cât de „pufoși” sunt îmbrăcați. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Meciul pentru ultima amuletă a sezonului 6 America Express, din etapa finală, se dispută între echipa galbenă formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, alături de alți doi colegi ai locului VS. echipa roșie formată din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, alături și ei de doi colegi ai locului.

Citește și: Finala America Express - Drumul Soarelui. Când aflăm câștigătorii marelui premiu

Cine a câștigat ultimul joc de amuletă din America Express, sezonul 6: „Nu înțeleg de ce sunteți așa supărați”. Ce avantaj puternic au obținut, în etapa Finală de la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 24 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Prima repriză a fost câștigată de „roșii” cu 2-0, dar urmează repriza a doua a cărui rezultat va cântări mult în economia câștigului amuletei la America Express, pe Drumul Soarelui. Așadar, în ediția din seara aceasta, a început marea cursă către Buenos Aires – doar două echipe vor avea șansa de a lupta pentru marele titlu, prin urmare scopul perechilor aflate în concurs este să obțină marea calificare la întrecerea finală, care va fi difuzată miercuri, pe 27 decembrie 2023, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Dar până acolo, miza acestei seri este ultimul Joker de pe Drumul Soarelui, care aduce un avantaj esențial câștigătorilor.

După o luptă aprigă pe terenul de fotbal, dar care a adus și multă adrenalină și energie pozitivă care să susțină ultimul traseu pe Drumul Soarelui, amuleta a fost câștigată de Giulia Anghelescu și Vlad Huidu.

Fluierul Irinei Fodor anunța fiecare gol înscris de echipe, iar numele concurenților Giulia și Vlad Huidu răsuna pe terenul de fotbal: „Wow, ce gol spectaculos!”, strigă încântată Irina Fodor la una dintre înscrierile lui Vlad Huidu.

„Am dat un gol de Campionat Mondial! Peste capul ei și a intrat în poartă!”, spune Vlad Huidu, mândru de reușita sa.

Secundele se scurgeau iar mingea se rostogolea cât mai mult pe teren. În ciuda forței celor două echipe, una a fost câștigătoare: „Meciul s-a încheiat și a fost câștigat de Vlad și Giulia! Felicitări!”, anunță Irina Fodor sfârșitul jocului de amuletă.

Giulia și Vlad Huidu au sărbătorit victoria amuletei cu numărul 8 câștigată în misiunile din America Latină: „Mi-am dorit foarte mult să joc această ultimă amuletă și, evident, mi-am dorit să o și câștig!”, a spus Vlad Huidu.

„Măcar ne simțim mândre că am jucat primul nostru meci de fotbal în orașul lui Messi. Asta spune multe! Ne bucurăm că măcar trăim experiența asta, primul nostru meci de fotbal!”, spune Sânziana Negru.

După terminarea meciului, Irina Fodor a strâns echipele la careu pentru a le oferi amuleta, dar a constata că sunt posomorâte: „Dragilor, nu înțeleg de ce sunteți atât de supărați! Sunteți înfrigurați și cam albaștri, așa…”.

Alexia și Aris Eram și-ar fi dorit și ei să joace acest joc de amuletă, însă nu au avut această ocazie. Rezultatul meciului disputat între Giulia-Vlad și Laura-Sâzniana i-a surprins pe frații Eram: „Băi, dă-o…! Iar au câștigat?”, întreabă Alexia Eram, uimită de rezultat.

Vlad Huidu a ținut să le felicite pe Laura Giurcanu și Sânziana Negru pentru felul în care au jucat pe terenul de fotbal, mândru fiind de determinarea și de corectitudinea jocului cu ele.

Irina Fodor le-a înmânat avantajul Giuliei Anghelescu și Vlad Huidu: 10.000 de pesos.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Pe 27 decembrie, de la ora 20:30, finaliștii dau tot ce au mai bun pentru a demonstra că pot cuceri Drumul Soarelui și titlul de câștigători ai Marii Finale America Express sezonul 6.

Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro se anunță a fi aprigă și de această dată.

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 24 decembrie 2023. Ce echipe s-au calificat la ultimul jocul pentru amuletă. Ce vești a dat Irin... Giulia și Vlad Huidu au câștigat ultima amuletă a sezonului 6 America Express. Irina pune în joc diseară cuferele cu eli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x