Antena Căutare

Finala America Express, 24 decembrie 2023. Concurenții au trecut prin clipe grele, chiar în finală. Ce anunț a făcut Irina Fodor

A început etapa Finală de la America Express, sezonul 6! Ultimele misiuni din America Latină se aștern pe paginile cărții de aventură în următoarele patru zile, care promit să aducă telespectatorilor un carusel de evenimente uimitoare, care vor purta privitorii pe cele mai înalte culmi ale experienței aduse de Zeul Soare. Prima zi din etapa Finală de pe Drumul Soarelui începe cu înfruntarea echipelor pe terenul de fotbal, în orașul lui Messi, pe 24 decembrie 2023, în ediția cu numărul 41, la America Express.

Colaj cu Irina Fodor și echipele finaliste din sezonul 6 America Express, pe Drumul Soarelui Galerie
Ultimele misiuni din America Latină se aștern pe paginile cărții de aventură în următoarele patru zile, care promit să aducă telespectatorilor un carusel de evenimente uimitoare | Antena 1

Finala America Express a început cu un careu ce a introdus echipele în atmosfera orașului în care o mare legendă a fotbalului mondial, Messi. Trei echipe au mai rămas în lupta pentru marele trofeu și premiul de 30.000 de euro al sezonului cu numărul 6.

De astăzi începe marea cursă către Buenos Aires – doar două echipe vor avea șansa de a lupta pentru marele titlu, prin urmare scopul perechilor aflate în concurs este să obțină marea calificare la întrecerea finală, care va fi difuzată miercuri, pe 27 decembrie 2023, de la ora 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Competiția îi poartă pe concurenți pe urmele marilor campioni ai Argentinei. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Aris și Alexia Eram sunt perechile care au intrat în etapa finală a celui mai dur reality show din România, după eliminarea lui Romică și a lui Cătălin Țociu la capătul etapei semifinale. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Etapa finală a sezonului 6 America Express începe în această seară: echipele se înfruntă pe terenul de fotbal, în orașul lui Messi

Etapa Finală din America Express începe în orașul zeului de azi al fotbalului în Argentina, Lionel Messi. Află ce s-a întâmplat în ediția din 24 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Fotbalul nu este doar un sport aici, este o religie cu rădăcini profunde în cultura acestei națiuni. O religie care depășește granițele timpului unind generații, ridicând bariere sociale, inspirând principii de viață și ideologii. Pentru Argentina, fotbalul reprezintă speranță, mândrie și unitate, este, fără îndoială, coloana lor vertebrală. Numele de Maradona sau, în prezent, Messi, au inspirat și inspiră generații de copii să spere, să viseze la șansa lor de a învinge neajunsurile, limitările sociale, la șansa lor de a deveni următorii Zei ai națiunii.

De-a lungul episodului vom descoperi cum fotbalul dă sens vieții oamenilor simpli, dând naștere unor povești frumoase, emoționante, motivaționale. O astfel de poveste adevărată vorbește despre „La mano de Dios”, un gol legendar împotriva Angliei, unde Diego Maradona a încălcat regulile de bază ale jocului jucat cu piciorul, înscriind un gol cu mâna, tocmai în fața Angliei, cea care în războiul de zece săptămâni al Atlanticului de Sud a luat Argentinei insulele. Eliminarea Angliei de la turneul mondial din 1986 a fost cea mai bună revanșă a argentinienilor. Jocul cu balonul rotund are multe valențe pentru spiritul argentinian.

„Începe marea cursă către Buenos Aires! Doar două echipe vor avea această șansă de a lupta pentru titlu, pentru premiul de 30.000 de euro și gloria unui întreg sezon. Un trofeu mare cu un Soare. Cele trei episoade ale etapei finale se vor concentra într-un singur țel: Marea calificare! Drumul către Buenos Aires începe aici, pe un teren de fotbal din orașul Santa Fe. Este despre fotbal, poate mai mult decât altceva! Este o țară cu multe titluri mondiale la fotbal și fotbaliștii sunt considerați zei ai sportului, nu doar de către argentinieni, ci de către întreaga planetă. Asemenea unui campionat mondial va fi structurată și această etapă finală, cea mai grea, cea mai dură, cea mai importantă!”, anunță Irina Fodor.

„Ne simțim de parcă am venit în America Express acum trei ani. A fost foarte greu, am trecut prin foarte multe lucruri. Mă uimește că mai avem atât de puține zile până la marea finală și simt că noi chiar putem să ajungem acolo”, a declarat Aris Eram.

„Cred că niciodată nu mi-am dorit atât de mult să câștig ceva”, a dezvăluit Alexia Eram.

„Urmează etapa cea mai grea, cea mai dură și cea mai importantă, iar noi ne simțim cu adevărat pregătite”, a spus Laura Giurcanu.

„Mi se pare așa ciudat că ne apropiem de finalul competiției. Ne-am propus să ne bucurăm în totalitate de această etapă finală. Dar, în același timp, vom concura cu motoarele la turație maximă”, a mărturisit Giulia Anghelescu

Miza acestei seri este ultimul Joker de pe Drumul Soarelui, care va aduce un avantaj esențial câștigătorilor. Și ce loc mai potrivit pentru începutul bătăliei finaliștilor decât Rosario, orașul zeului de azi al fotbalului în Argentina, Leo Messi?!

„În primul episod, miza o reprezintă ultimul Joker de pe Drumul Soarelui, un avantaj dintre cele pe care le cunoașteți deja. În episodul al doilea vor fi multe misiuni care vă vor aduce un alt avantaj și apoi în episodul trei vor fi multe curse, iar la sfârșitul fiecăreia dintre ele veți primi o cutie și ele vor determina soarta finalei, acolo unde se află ascuns trofeul Soarelui de Aur!”, anunță prezentatoarea TV.

Momentul care i-a emoționat pe finaliști înainte de cursă a fost când în fața lor au venit fotbaliștii nevăzători, campioni din liga de fotbal pentru nevăzători.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Laura Giurcanu și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce imagine a publicat la 27 de ani și ce urări a primit... Finala America Express, 24 decembrie 2023. Aris Eram, replica neașteptată pe care i-a adresat-o Laurei Giurcanu pe trase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x