Antena Căutare

Finala America Express, 26 decembrie 2023. Ce echipă a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor și a primit o cutie ce o poate elimina

Etapa Finală de la America Express, sezonul 6 aduce un carusel de emoții greu de gestionat, sub presiunea celor trei cutii periculoase care adăpostesc verdictul eliminării unei echipe. Ce pereche a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor și a ales „comoara” cu o statuetă. Află ce s-a întâmplat în etapa finală, ediția 43 din 26 decembrie 2023.

Colaj cu trei echipe de la America Express ajunge la Irina Fodor Galerie
Etapa Finală de la America Express, sezonul 6 aduce un carusel de emoții greu de gestionat, sub presiunea celor trei cutii periculoase care adăpostesc verdictul eliminării unei echipe | Antena 1

Competiția continuă în această seară cu probele care vor decide cele două echipe din Marea Finală de pe 27 decembrie 2023. Astăzi a început, așadar, cursa cutiilor periculoase! Concursul are trei părți – iar la capătul fiecăreia, ultima echipă sosită la Irina Fodor își alege o cutie. Una dintre acestea conține verdictul eliminării – pentru că doar două perechi vor intra în lupta finală pentru premiul de 30.000 de euro și marele trofeu al sezonului 6 America Express.

Bătălia pentru locurile din finală se va da pe apă, în aer și la sol. Adrenalina va atinge cote maxime la proba zborului acrobatic, dar până atunci ne rămâne să aflăm ce echipă a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor și a intrat în posesia unei cutii periculoase. Pălăria din interiorul ei o să decidă soarta concurenților la final. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ce echipă a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor și a intrat în posesia unei cutii periculoase. Pălăria din interiorul ei o să decidă soarta concurenților la final, la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 43 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

După o misiune dificilă care a provocat echipele să-și exercite talentul de negustori, urmează cursa spre Irina Fodor. Distanța până la Irina Fodor nu este mare, vorbim de un drum de 20 de minute, care, sub imperiul adrenalinei de cursă, trec cât ai clipi.

Tot ce au îndurat concurenții până acum i-a întărit și i-a pregătit tocmai pentru acest tip de moment. Acum, totul ține de nivelul la care au ajuns fiecare, însă ultimii clasați vor fi „recompensați” cu o cutie.

Emoțiile au atins cote maxime când Irina a început să vorbească: „Buna dispoziție și optimismul au fost tot timpul cu voi, la tot pasul. Sunt două atribute care vă caracterizează și care vă fac cinste de fiecare dată”, le-a spus Giuliei și lui Vlad.

În fața Irinei Fodor se află trei cutii. Pălăriuțele care se află în acest cutii pot avea doar două culori, roșu sau verde. Giulia și Vlad Huidu au ajuns pe ultimul loc și au primit o cutie ce ascunde o pălărie roșie sau verde.

„Cum vrea Dumnezeu, așa să fie!”, a spus Vlad Huidu. „E o cutie până la ură. Mai sunt altele două în joc! Din acest moment concentrarea noastră trebuie să atingă cote maxime!”, spune Giulia Anghelescu.

O cutie a fost dată, însă mai urmează alte două curse la fel de importante la sfârșitul cărora o echipă dintre cele trei va alege iarăși câte o cutie, dacă ajung pe ultimul loc.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 26 decembrie 2023. Ce au făcut Alexia și Aris Eram cu banii de la Irina Fodor: „Am zis că este s... Finala America Express, 26 decembrie 2023. Concurenții au învățat tainele zborului la aerodrom. Suspans pentru Aris Eram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x