Antena Căutare

Finala America Express, 26 decembrie 2023. Concurenții au învățat tainele zborului la aerodrom. Suspans pentru Aris Eram

La a doua probă din etapa Finală de la America Express, sezonul 6, cele trei echipe rămase în competiție trebuie să învețe tainele zborului. Alături de piloți, care le vor fi călăuze printre nori, vor experimenta acrobații spectaculoase. Adrenalina le va inunda fiecare centimetru din corp, fiind încă o doză adăugată la presiunea cursei de pe Drumul Soarelui. Află ce s-a întâmplat în etapa finală, ediția 43 din 26 decembrie 2023, la America Express.

Colaj cu Aris și Alexia Eram alături de Sânziana Negru și Vlad Huidu la aerodrom în Finala America Express Galerie
La a doua probă din etapa Finală de la America Express, sezonul 6, cele trei echipe rămase în competiție trebuie să învețe tainele zborului | Antena 1

A doua probă a echipelor din această seară se referă la: AER. Echipele ajung la Aerodrom și scopul lor este să învețe informațiile importante despre zborul acrobatic şi despre spiritul piloților argentinieni. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Mai întâi, trebui să completeze o diagrama cu toate părțile avionului apoi să aleagă rolurile: „curajosul” și „tocilarul”. Unul dintre ei trebuie să meargă la avionul real de pe pistă şi să găsească numele părţilor componente, în timp ce celălalt va completa diagrama.

Concurenții au fost la înălțime. Aris Eram a trăit clipe de panică. Ce s-a întâmplat după ce a urcat în avion, la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 26 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

După ce au avut un joc care să-i ajute să înțeleagă mai bine componentele unui avion, proba următoare stabilește cine este „curajosul”, cel care se va urca în aeronavă pentru o cursă printre nori, dar și cine va fi „tocilarul”, cel care va trebui să rămână la sol pentru a învăța secretele aeronauticii.

„Curajosul”, în timp ce merge cu avionul, trebuie să învețe crezul piloților, în timp ce „tocilarul” va trebui să studieze mișcările acrobatice și să identifice cu precizie pe cele făcute de aeroplanul partenerului aflat în aer. După aterizare, amândoi vor da un examen. „Curajosul” va trebui să recite crezul pilotului pe dinafară, iar „tocilarul” va trebui să spună numele tuturor acrobațiilor făcute de aeroplan în timpul zborului.

Experiența cu avionul a fost una puternică pentru concurenții care au avut curaj să se aventureze printre nori.

„Când a intrat avionul în picaj, ferească Dumnezeu! Și dintr-odată, după ce ajunge avionul aproape de pământ, se ridică. Nu poți descrie în cuvinte ce simți. Treci prin niște stări în care teama se combină cu adrenalina”, a povestit Vlad Huidu.

„Când am deschis ochii, avionul se ducea fix în pământ. La un moment dat, eram cu capul în jos și simțeam cum doar centura mă ține”, a spus Aris Eram.

„Cel mai nebun moment a fost când eram cu capul în jos și vedeam pământul, dar stăteam cumva pe loc. N-am înțeles ce se întâmpla. N-am trăit asemenea senzații în viața mea”, a declarat Laura Giurcanu.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 26 decembrie 2023. Ce echipă a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor și a primit o cutie ce o poat... Finala America Express, 26 decembrie 2023. Sânziana Negru și Laura Giurcanu, refuzate de români. O nouă cutie a ajuns la...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x