Antena Căutare

Finala America Express, 26 decembrie 2023. Laura Giurcanu și Aris Eram au intrat într-o „dispută” tacită, în timpul cursei

Sezonul 6 America Express a adus o nouă doză de adrenalină și strategii puternice într-o cursă la limită. Ultima etapă s-a dovedit a fi un adevărat test de îndemânare și ingeniozitate pentru echipele rămase în cursa pentru victorie. Află ce s-a întâmplat în etapa finală, ediția 43 din 26 decembrie 2023, la America Express.

Colaj cu Aris Eram și Laura Giurcanu în timpul unei probe de la America Express, la piscină Galerie
Laura Giurcanu și Aris au intrat într-o dispută tacită, în timp ce se străduiau să rămână în fruntea cursei | Antena 1

Suntem în cursa pentru cea de-a treia cutie care va elimina o echipă în această seară, la America Express, sezonul 6. Pe Drumul Soarelui, cei care au ajuns deja la piscină sunt în adânci căutări a unei chei care îi va ajuta să deschidă uși în spatele cărora stau ascunse niște piese de puzzle. Odată ce rezolvă misterul, pot porni în ultimul autostop al zilei. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Cum a încercat Laura Giurcanu să îl distragă pe Aris Eram, la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 26 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

În mijlocul căutărilor aprige pentru o cheie care ar fi deblocat noi provocări și misterioase piese de puzzle, un moment tensionat a marcat întrecerea.

Laura Giurcanu și Aris au intrat într-o dispută tacită, în timp ce se străduiau să rămână în fruntea cursei. Laura, într-un gest îndrăzneț, a defilat în costum de baie chiar în fața lui Aris, încercând să îi distragă atenția. Cu replici jucăușe precum "Nu te poți concentra cu mine aici în piscină?!", a încercat să își facă simțită prezența și să influențeze din umbră derularea cursei.

Laura Giurcanu văzând că Aris este cu mult înainte sa, a vrut să îi distragă atenția: „Am început o misiune de distragere a atenției pentru că mă gândeam că sunt în costum de baie și poate contează puțin pentru Aris”, spune ea.

Cu toate acestea, Aris a rămas ferm și concentrat asupra obiectivului său, refuzând categoric să se lase distras de tacticile Laurei: „Nu mă uit la tine, nu mă atinge!” a fost replica inflexibilă a lui Aris în fața tentativelor pline de îndrăzneală ale coechipierei sale.

„Ce, nu te poți concentra cu mine aici în piscină!?”, spune Laura la testimoniale.

Cursa a continuat să ofere momente de intensitate și competitivitate pe măsură ce echipele au căutat cu disperare cheile și indiciile care le-ar fi putut aduce mai aproape de reușită și mai departe de a treia cutie.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Finala America Express, 26 decembrie 2023. Sânziana Negru și Laura Giurcanu, refuzate de români. O nouă cutie a ajuns la... Finala America Express, 26 decembrie 2023. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost eliminați înainte de Finala din Bueno...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x