Antena Căutare

Imagini emoționante cu Andreea Bălan, la întoarcerea din America Express. Cum a reacționat când și-a văzut fiicele

Andreea Bălan le-a arătat fanilor imagini de la reîntâlnirea sa cu familia, când s-a întors din America Express. Artista a plâns de emoție când și-a văzut fiicele.

Colaj cu Andreea Bălan în lacrimi Galerie
Andreea Bălan a plâns de emoție când s-a întors acasă, din America Express | YouTube

Andreea Bălan a publicat pe YouTube un vlog în care a inserat imagini cu ea la revenirea din America Express. Pentru că avionul în care se afla alături de Andreea Antonescu a aterizat târziu în noapte, cele două vedete au fost întâmpinate doar de prietenii apropiați, iar copiii le-au așteptat acasă. „A fost frumos, dar greu. Toate limitele ni le-am depășit acolo”, a spus Andreea Bălan în aeroport.

Andreea Bălan a acceptat provocarea de a participa la America Express, alături de prietena și colega ei, Andreea Antonescu, iar la revenirea în țară, cele două au pășit de mână.

Citește și: Cum arată Andreea Bălan în costum de baie, la scurt timp după ce s-a întors din America Express

Andreea Bălan, în lacrimi la vedera fiicelor sale. Cum a fost revenirea din America Express

Când a ajuns acasă, Andreea Bălan a fost întâmpinată de Ella și Clara, care s-au trezit la ora 04:00 dimineața special pentru a-și revedea mama.

Când a văzut-o prima dată pe Ella, Andreea Bălan a izbucnit în lacrimi. Ulterior a sosit și Clara, iar mama fetițelor le-a îmbrățișat cu dor. Artista le-a ridicat pe amândouă în brațe și le-a promis că nu va mai pleca niciodată atât de mult.

Citește și: Câte kilograme are Andreea Bălan. Concurenta de la America Express este foarte atentă la aspectul fizic. Cum se menține

„Știți ce dor mi-a fost de voi? Tot timpul numai la voi m-am gândit. Așa am rezistat acolo”, le-a mărturisit artista fiicelor sale.

Vedeta a avut parte de peripeții în aeroport, când a constatat că cele 3 geamantane i-au fost rătăcite, iar cadourile din America Latină pentru fiice și mamă nu au sosit. Totuși, vedeta a apucat să cumpere câteva cadouri din Amsterdam, pentru a-și bucura fiicele.

Citește și: Cum a fost filmat Cătălin Scărlătescu, la scurt timp după întoarcerea de la America Express

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce au spus Andreea Bălan și Andreea Antonescu înainte de plecarea în America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu se cunosc de când erau mici, fapt care le-a motivat să meargă împreună în America Express - Drumul Aurului. Cele două cred că noua experiența le va suda relația de prietenie pe care o au de foarte mulți ani.

„Am crescut si am trecut prin multe împreună. Această experiență unică, America Express, cu siguranță ne va uni și mai mult ca prietene și ca trupă.”, au spus ele.

Citește și: În ce relație a rămas Andreea Bălan cu sora fostului iubit. Sonia Argint, primele declarații despre prietenia dintre ele

Cei care au acceptat provocarea America Express sunt Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Cât timp Andreea Bălan a fost plecată în America Express, fiicele sale au stat cu mama artistei.

Cum arată Andreea Bălan în costum de baie, la scurt timp după ce s-a întors din America Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x