Antena Căutare

Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Sânziana a avut nevoie de intervenția medicilor. Aris și Laura s-au intersectat

În ediția cu numărul 38 a competiției America Express - Drumul Soarelui, din 18 decembrie 2023, telespectatorii au fost martorii a două momente pline de suspans. Întâlnirea lui Aris Eram pe traseu cu Laura Giurcanu a fost privită ca o scânteie romantică, după ce au creat o scenă plină de subtext. Mai apoi, Sânziana Negru a creat emoții puternice după ce a acuzat stări persistente de rău, punând sub semnul întrebării continuarea sa în cursa de astăzi.

colaj foto sanziana negru, laura giurcanu si arsi eram la america express sezonul 6 Galerie
Sânziana Negru a avut nevoie de intervenția medicilor în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 38 din 18 decembrie 2023. Ce s-a întâmplat între Laura Giurcanu și Aris Eram | Antena 1

Etapa Semifinală pe Drumul Soarelui este o adevărată aventură în care curajul, spiritul de echipă și imprevizibilul se întâlnesc pe drumurile din Argentina. Concurenții se confruntă cu provocări unice și le sunt puse la încercare limitele fizice și psihice într-o cursă contra cronometru. Separați acum luptă pentru a-și demonstra tenacitatea și determinarea în fața provocărilor extreme. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

După o noapte petrecută departe de perechile lor, fiecare concurent s-a gândit ce îi va aduce ziua de mâine. Ei bine, o zi de cursă în regim „împreună pentru echipă, dar de la distanță”. Cei care au ales să fie în cursă, au parte încă de dimineață de acțiune, la o fermă de nutrii și asta vine la pachet cu neplăcerile muncii.

Ce s-a întâmplat între Aris și Laura când s-au intersectat la ferma de nutrii. Cum a distras-o tânărul în etapa semifinală la America Express. Află ce s-a întâmplat în ediția din 18 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Laura Giurcanu și Ari Eram s-au intersectat la țarcul de nutrii în timpul unei misiuni pline de adrenalina. Într-un moment de spontaneitate, Aris a fost cel care a luat inițiativa și a salutat-o pe tânăra și carismatica concurentă, iar reacția Laurei a fost una de încântare față de gestul său.

Băiatul a fost cel care a salutat-o pe tânăra concurentă, care s-a arătat încântată de inițiativa acestuia. Cu un zâmbet jucăuș, Laura i-a spus lui Aris: "Știai că un mascul nutrie are nevoie de trei, patru gagici. Să nu te prind cu de astea, Aris!". O glumă aparent nevinovată, care a generat însă o reacție surprinzătoare din partea lui Aris. „Nu, nu! Eu am nevoie doar de una”, răspunde Aris.

Această declarație aparent romantică a fost primită cu surprindere de către Laura. Măgulită de replica dată, Laura Giurcanu spune: „Încetează cu flirtul ăsta la nutrii!”

Sânziana a avut nevoie de intervenția medicilor. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat: „Să știu dacă pot continua cursa”

Cu toate că a obținut victoria, Sânziana a avut nevoie de intervenția medicilor, ceea ce a pus sub semnul întrebării continuarea sa în cursă: „Să știu dacă pot continua cursa”.

În ciuda așteptărilor, Sânziana a reușit să câștige o probă importantă, oferindu-i astfel un avantaj semnificativ Laurei Giurcanu. Cu toate acestea, bucuria cursei a fost umbrită chiar de aseară după apariția unor probleme de sănătate neașteptate.

„Nu pot să cred că în dimineața asta în care mie îmi e rău, mă așteptam să fiu ultima, sunt prima și pot să-i ofer Laurei cel mai bun avantaj. Sper să continue așa ziua, sincer!”, spune Sânziana Negru.

„Mă bucur că am tras de mine și că n-am stat tuflită ca o legumă pe o bancă.”, a spus Sânziana, vizibil afectată de starea de rău care a început cu o seară în urmă cu o dureri de stomac și crampe abdominale.Cu toate acestea, determinată să continue și să-și ajute echipa, ea a participat la probă și a reușit să obțină victoria.

După ce jocul s-a încheiat cu victoria sa, Irina Fodor a anunțat-o pe Sânziana Negru: „Să știi că salvarea a ajuns. Va trebui să-ți facă o mică investigație, da? Și o perfuzie…”.

În timp ce starea Sânzianei Negru este monitorizată de medici, jumătatea sa din cursă încearcă să îmbunătățească scorul echipei cât se poate de bine căutând de zor cifrele care pot deschide cutia. Giulia Anghelescu a fost, se pare, mult mai iute de dimineață și deja a rezolvat acest aspect punând mâna pe alți „sfințișori”.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Giulia și Vlad Huidu au câștigat amuleta în etapa semifinală America Express

Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Concurenții trec printr-un carusel de emoții. Ce s-a întâmplat cu Alexia ... Semifinala America Express, 18 decembrie 2023. Nutrie, „delicatesa” argentiniană oferită concurenților de Ziua Independe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x