Antena Căutare

Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Ce meserie are mama Laurei Giurcanu. Discuții aprinse între Giulia și Vlad Huidu

Află ce s-a întâmplat în Semifinala America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 40 din 20 decembrie 2023.

colaj foto laura giurcanu, Sânziana Negru, vlad huidu si giulia lin semifinala america express sezonul 6 ediția 40 din 20 decembrie 2023 Galerie
Concurenții au învățat să facă un desert tradițional în Argentina în semifinala America Express, sezonul 6 ediția 40 din 20 decembrie 2023 | Antena 1

Cursa continuă sub presiunea Zeului Soare în această seară cu totul importantă. Ediția cu numărul 40 de pe Drumul Soarelui aduce celor trei echipe calificate la cursa pentru ultima șansă, o provocare ce ține de tradițiile culinare ale localnicilor, berea și prăjiturile specifice zonei. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Într-o atmosferă încărcată de presiunea semifinalei, ultima cursă aduce o provocare cu totul inedită, legată de tradițiile culinare ale localnicilor din această pitorească regiune, care pune la încercare atenția la detalii.

Ce a dezvăluit Laura Giurcanu despre mama ei: „Cu asta se ocupă”. Află ce s-a întâmplat în ediția din 20 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Berea și prăjiturile Alfajores specifice zonei devin punctul central al acestei probe. Participanții trebuie să descopere și să aprecieze aromele și secretele tradițiilor culinare locale, într-un efort de a câștiga avantajul timpului în competiție.

Cu soarele ce coboară încet spre orizont, echipele își pregătesc strategiile pentru a face față provocărilor. Zeul Soare continuă să fie martorul aventurilor lor, până la final, când soarta unei echipe din competiție va fi la mâna sa!

Alături de echipele din cursă aflăm cum se gătesc celebrele Alfajores, un desert iubit de toate vârstele în Argentina. Dar concurenții nu trebuie să uite că suntem într-o cursă extrem de importantă, unde orice greșeală poate costa scump, de aceea se instalează tensiunea între Giulia și Vlad. Discuțiile dintre ei devin din ce în ce mai aspre: „Gata, oprește-te! Stop!”, îi spune Vlad Huidu soției sale, care i-a atras atenția destul de dur că a făcut din greșeală o prăjitură în plus și au primit două minute de penalizare.

La proba prăjiturilor, Laura Giurcanu a mărturisit că mama sa lucrează la „panaderia”, practic o brutărie: „Cred că Lari o să fie mândră, dacă pe tata l-am dezamăgit complet în acest episod poate măcar pe mama să o mai îmbunez”, spune Laura Giurcanu.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Echipele au parte de o serie de evenimente neașteptate și întâlniri surpr... Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Laura și Sânziana au tras cu urechea la adversari. Ce s-a întâmplat cu Vl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x