Antena Căutare

Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Laura și Sânziana au tras cu urechea la adversari. Ce s-a întâmplat cu Vlad Huidu

Cursa pentru ultima șansă continuă să fie un spectacol captivant și plin de provocări pentru echipe, în semifinala America Express. Cu fiecare oră, concurenții se confruntă cu teste complexe, misiuni inedite și întâlniri cu cultura și tradițiile locale, punându-și la încercare abilitățile, cunoștințele și capacitatea de a lucra în echipă. Ediția cu numărul 40 de pe Drumul Soarelui nu face excepție și aduce în prim-plan aventura, competiția și descoperirea de noi orizonturi pentru toate echipele aflate la un pas de Zeul Soare.

colaj foto Laura Giurcanu & Sânziana Negru și Giulia & Vlad Huidu  în cursa pentru ultima șansă din semifinala America Express, sezonul 6 ediția 40 din 20 decembrie 2023 Galerie
Echipele Laura Giurcanu & Sânziana Negru și Giulia & Vlad Huidu s-au intersectat în timpul unei probe în cursa pentru ultima șansă din semifinala America Express, sezonul 6 ediția 40 din 20 decembrie 2023. Ce a urmat | Antena 1

Semifinala America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția 40 din 20 decembrie 2023. Labirintul misiunilor pentru ultima șansă le-a adus o nouă provocare echipelor, să traducă scrisoare pentru a avea acces la dicționarul ce îi poate ajuta, concurenții trebuie să descopere indicii ascunse într-un restaurant-muzeu. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Ce s-a întâmplat după ce Laura și Sânziana au tras cu urechea la adversari. Motivul dureros pentru care Vlad Huidu a stat 8 luni în Austria Află ce s-a întâmplat în ediția din 20 decembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Odată cu eu primit dicționarul mut așteptat au constata că este din germană în spaniolă, iar ei trebuie să traducă scrisoarea în limba română, lucru care i-a îngreunat foarte tare.

Presiunea a fost și mai mare în echipa Giulia și Vlad, pentru că Vlad a locuit opt luni în Austria, acolo unde a fost nevoit să învețe limba germană, dar pe ce a uitat-o între timp. Acest moment a adus la iveală o amintire dureroasă din trecutul concurentului: „Eu am stat în Austria minim 8 luni cu mama mea, care a avut probleme de sănătate. Am început să prin cuvinte de bază”.

După ce au reușit să traducă o parte din scrisoare și să identifice mai multe obiecte de care aveau nevoie, au plecat la locul de unde le puteau obține. Sânziana și Laura au reușit să plece primele, iar la cîteva secunde după Giulia și Vlad, însă cei din urmă le-au dat o mână de autor fetelor fără să-și dea seama!

Giulia i-a arătat soțului ei ce obiecte trebuie să colecteze, dar a făcut-o cu voce tare, fără să ia în considerare că adversarele erau lângă ei. Le-a dat acestora o mână de ajutor fără să vrea, ceea ce înseamnă avantaj la timp, nu trebuie să mai caute un cuvânt în plus! „Am luat un colier, am luat o macetă și o aud pe Giulia lângă mine că spune un cuvânt pe care îl aveam și noi pe listă. Și zice că este un blazon. Ce crezi? Aveam și noi unul pe listă, o să îl luăm!”, povestește Laura Giurcanu.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâi pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această data. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Ce meserie are mama Laurei Giurcanu. Discuții aprinse între Giulia și Vla... Semifinala America Express, 20 decembrie 2023. Cine sunt finaliștii America Express. Romică și Cătălin Țociu au fost eli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x