Antena

Mesajul transmis de Victor Slav fiicei sale, de ziua ei de naștere. Cum a sărbătorit micuța Sofia alături de tatăl ei și de Selina

Sofia, fiica lui Victor Slav, a împlinit 8 ani! Imagini de la petrecerea de ziua ei, alături de prieteni și familie.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 28 Septembrie 2024, 17:08 | Actualizat: Sambata, 28 Septembrie 2024, 17:48
Galerie de imagini
Sofia, fiica lui Victor Slav, a împlinit 8 ani! Imagini de la petrecerea de ziua ei, alături de prieteni și familie
Instagram & Antena 1

Fiica lui Victor Slav a împlinit 8 ani, iar bărbatul și Selina au sărbătorit-o așa cum se cuvine. Micuța a fost copleșită cu cadouri și a petrecut timp de calitate la un restaurant, alături de câteva prietene, dar și de familie. Sofia s-a jucat, a mâncat din tortul de ziua ei și a deschis cadourile mult așteptate, iar tatăl ei a imortalizat fiecare moment de la petrecerea micuței.

Sofia, fiica lui Victor Slav, a împlinit 8 ani! Imagini de la petrecerea de ziua ei, alături de prieteni și familie

Fiica lui Victor Slav și-a sărbătorit ziua de naștere așa cum orice copil de vârsta ei și-ar fi dorit. Sofiia este fiica acestuia din relația cu Bianca Drăgușanu, însă concurentul de la Asia Express, sezonul 7 are o relație foarte aproapiată cu micuța.

De asemenea, Sofia se înțelege foarte bine și cu iubita tatălui ei. Selina a fost și ea prezentă la ziua de naștere a fiicei lui Victor Slav, iar acesta le-a fotografiat într-o ipostază adorabilă.

Pe aceeași temă

Victor Slav a făcut un scurt videoclip cu imagini de la petrecerea organizată în cinstea Sofiei pe care l-a postat ulterior pe pagina lui de Instagram, însoțit de o urare emoționantă.

„La mulți ani copil bun! Dumnezeu să te binecuvânteze doar cu bine și frumos”, a fost mesajul pe care concurentul de la Asia Express i l-a transmis fiicei lui.

„La mulți ani frumoși și sănătoși frumusețe mică!!” / „Să-ți trăiască fata, Victor!” / „La mulți ani, copil frumos, copilărie fericită”, au reacționat imediat și internauții la imaginile de la aniversarea ei.

A post shared by Victor Slav (@slavvictor)

Ce spune Victor Slav despre căsătoria cu Selina

Victor Slav și Selina formează un cuplu de mai bine de 3 ani și trăiesc împreună o poveste de dragoste ca în filme. Chiar dacă au fost mereu discreți cu relația lor de cuplu, se vede pe chipurile lor că fericirea primează.

Ei formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz în prezent, dar bărbatul nu ține neapărat să îi lege un act.

Recomandari A1
Pe aceeași temă

După divorțul de Bianca Drăgușanu, fostul prezentator TV Victor Slav spune că nu se mai grăbește să se căsătorească și se pare că acest lucru nu îi împiedică pe el și Selina să se poarte ca o familie, împreună cu Sofia.

„Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată «niciodată»”, a declarat vedeta pentru VIVA!.

Whatsapp LinkedIn
asia express asia express sezonul 7 asia express concurenti victor slav selina asia express
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera producției Classified e în AntenaPLAY. Spionaj, secrete și acțiune la cote maxime în noul serial. Vezi acum!
Stirile zilei Sub ameninţarea celei mai puternice furtuni din ultimii 20 de ani, oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: "Frică ne este. Ce o vrea Dumnezeu"
Videoclipul zilei
Citește și
Imagini adorabile cu fiica lui Sorin Brotnei de la Asia Express. Micuța blondă și cu ochi albaștri...
Ți-l mai amintești pe Adi Nartea în postura de prezentator MPFM? Cum arăta concurentul Asia Express...
Prima reacție a lui Nicolai Tand după ce a fost la un pas de eliminare la Asia Express. Ce a publicat în...
Cum arată copiii Andreei Samson de la Asia Express. Actrița avea un bebeluș acasă când plecat pe...
Video recomandate
Video
Citește și