Alexandru a renunțat la șansa de a deveni chef în străinătate, de dragul bunicului! „Mi-am descoperit pasiunea în timp ce spălam vase”
Anton Alexandru George are 26 de ani și este sous chef la un restaurant din Brașov. Tânărul pare mai pregătit ca niciodată să învingă!
Publicat: Marti, 10 Octombrie 2017, 20:49 | Actualizat: Miercuri, 24 Martie 2021, 19:15Antal Alexandru George are 26 de ani și este sous chef la un restaurant din Brașov. Tânărul pare mai pregătit ca niciodată să învingă!
A ales să gătească un file de cod cu piure de conopidă. Gătește de patru ani de zile, pasiune descoperită întâmplător, atunci când un prieten l-a rugat să spele vasele.
S-a angajat la scurt timp în bucătărie și de atunci, pasiunea sa a prins aripi. A învățat în Italia, a lucrat la un restaurant cu trei stele Michelin și acum speră că va face senzație în România.
A venit și momentul adevărului: degustatul!
Cei trei chefi au gustat și verdictul a fost unul sincer: „E sublim. E genul de farfurie curată. Simt totuși lipsa sosului”
Tânărul a povestit că nu a vrut să rămână în străinătate fiindcă are o legătură specială cu familia sa. Se mândrește totuși cu realizările sale. A renunțat să fie head chef la un restaurant și a venit în țară, ca să își vadă bunicii cărora le-a promis că nu va sta departe de ei.
Pentru ceea ce a gătit, chefii i-au dat șansa de a merge mai departe.