Antena

Ce mai fac Daiana și Dani de la Mireasa. Cum au apărut cei doi pe rețelele de socializare și ce declarație de dragoste și-au făcut

Dani și Daiana sunt unul dintre acele cupluri care au reușit să își păstreze flacăra iubirii aprinsă și să împărtășească bucuria lor cu întreaga lume. Ce mai fac cei doi.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Sambata, 09 Decembrie 2023, 15:25 | Actualizat: Sambata, 09 Decembrie 2023, 16:20
Ce mai fac Daiana și Dani de la Mireasa. Cum au apărut cei doi pe rețelele de socializare și ce declarație de dragoste și-au făcut
Antena 1

După o călătorie plină de provocări și emoții la Mireasa, cei doi nu numai că au reușit să-și găsească dragostea, dar au și construit o relație solidă și autentică în afara camerelor de filmat. Recent, au uimit fanii cu o postare pe Instagram care a captat inimile a milioane de fani, unde cei doi și-au exprimat iubirea în cuvinte simple, dar incarcate de semnificație: "Te iubesc."

Ce mai fac și cum arată Dani și Daiana de la Mireasa. Ce au postat pe rețelele de socializare aceștia

Fotografiile postate reflectă o armonie perfectă între cei doi, surprinși în diverse ipostaze care emană fericire. Dani și Daiana par să trăiască un adevărat vis, iar zâmbetele lor sunt dovada unei iubiri care a rezistat testului timpului.

Pe aceeași temă

Ceea ce a făcut această postare și mai specială a fost simplicitatea și autenticitatea cuvintelor scrise în descrierea fotografiei. Un simplu "Te iubesc" a fost suficient pentru a încărca atmosfera cu emoție și pentru a demonstra cât de profundă și puternică este legătura lor.

Se pare că Dani și Daiana au reușit să depășească provocările specifice mediului în care și-au început povestea de dragoste, construind o bază solidă bazată pe respect reciproc și înțelegere. Cu fiecare postare și apariție publică, transmit o imagine de cuplu fericit și echilibrat, inspirând pe mulți să creadă în puterea unei iubiri adevărate.

Aceștia se postează mai rar împreună, dar de fiecare dată îi fac pe fanii lor să fie foarte fericiți pentru ei.

Pe aceeași temă

Daiana și Dani, dragoste la prima vedere. Cum s-a desfășurat povestea lor în casa Mireasa

Dani a intrat în casa Mireasa pe 31 ianuarie, la două săptămâni de la debutul sezonului 7. Acesta a interacționat cu Denisa, cu care a și intrat într-o cunoaștere, însă intrarea în competiție a Daianei, pe 7 februarie, avea să-i dea lumea peste cap fiului doamnei Loredana.

Dani și Daiana au fost aleși să meargă împreună la o ședință foto, iar conversațiile și apropierile de atunci dintre cei doi i-au făcut pe telespectatori să-și dea seama cât de mult se potrivesc. De altfel, când a intrat în casă, Dani a spus că-și dorește o relație cu o fată blondă, înaltă, cu ochii verzi.

Recomandari A1

Dani a fost pus într-o situație dificilă atunci, având în vedere că avea de ales între două fete. Când și-a verbalizat pentru prima oară alegerea, Dani a precizat că dorește să meargă mai departe cu Denisa, fapt care a bulversat-o pe Daiana, care era convinsă de chimia dintre ea și fiul doamnei Loredana, după ce au avut un schimb de priviri. Deși a rostit numele Denisa, Dani o avea în suflet și în gând pe Daiana și încercând să-și explice sentimentele a adus în discuție ideea dragostei la prima vedere.

Dani și Daiana s-au sărutat la o petrecere, pe ringul de dans, când artista invitată interpreta o melodie de dragoste. În emisia de Mireasa de pe 27 februarie cei doi s-au declarat un cuplu.

Pe parcursul lor în competiția Mireasa Dani și Daiana au avut parte de multe zâmbete, de momente amuzante, dar și de lacrimi și momente tensionate. Cei doi au cunoscut părți din trecutul partenerului, însă dezvăluirile au venit la pachet cu o încărcătură emoțională.

Doamna Loredana, mama lui Dani, i-a susținut pe cei doi și a ținut să-i povestească fetei că băiatul a avut un trecut tumultuos, cu anturaje periculoase și că în prezent Dani este total diferit față de cum era în urmă cu puțin timp, înainte de conștientizarea problemelor.

Și Daiana a făcut o confesiune legată de prima ei experiență intimă, iar faptul că a expus un astfel de detaliu la televizor, în fața părinților, au făcut-o să aibă remușcări. Fata a plâns, iar Dani i-a fost alături.

Cu siguranță fanii emisiunii Mireasa își amintesc de momentul în care Simona Gherghe a făcut o glumă cu Dani și Daiana, păcălindu-i că băiatul ar trebui să fie eliminat, iar cei doi au avut o reacție emoționantă.

Înainte de a sărbători o lună de relație cu Daiana, Dani i-a strecurat o poză pe sub ușă iubitei sale, gest care e interzis potrivit regulamentului. Tinerii s-au gândit la sancțiunea pe care o vor primi, iar Simona Gherghe a făcut o glumă: „Îmi pare rău. Te rog să o îmbrățișezi pe Daiana și să părăsești casa Mireasa”, a spus Simona Gherghe, în timp ce Dani a făcut câțiva pași. Lacrimile Daianei au țâșnit instantaneu. Prezentatoarea Mireasa a spus că a fost doar o glumă și l-a îndemnat pe Dani să se întoarcă pe canapea lângă iubita lui. Din reacția tinerilor s-a putut vedea cât de mult se iubesc și cât de tare ar fi suferit dacă ar fi fost despărțiți.

După toate momentele în care și-au făcut planuri de viitor, și-au pus bazele relației, s-au susținut reciproc și au învățat cum să-și pună limite în cuplu, cei doi s-au logodit în luna mai.

Cererea în căsătorie a fost una emoționantă, la mare. Deși Dani a uitat cuvintele pe care își dorea să le rostească în timp ce se afla în genunchi în fața iubitei, momentul a fost unul memorabil. La scurt timp după ce Dani a cerut-o în căsătorie pe Daiana, fata și-a dorit un schimb de rol și în joacă l-a cerut și ea pe Dani de soț, mărturisindu-i dragostea ei.

Dani și Daiana au avut parte de momente dificile când doamna Loredana a decis să plece din competiție, fata s-a simțit singură atunci în casa fetelor și a plâns, însă Dani a încurajat-o permanent.

După un carusel de emoții trăite în casa Mireasa, Dani și Daiana au decis să depună actele de căsătorie și să supă „Da” în finala sezonului 7.

Whatsapp LinkedIn
dani mireasa daiana mireasa
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Urmărește-l pe David Popovici la Campionatele Europene de Înot | Belgrad 2024 🏊‍♂️ În perioada 17-23 iunie, vezi competiția LIVE în AntenaPLAY
Stirile zilei Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa de nici 3 anișori dispăruse ieri la Breasta, în Dolj
Citește și
Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea lui Dani. Ce gest frumos au făcut concurenții pentru el și doamna...
Mireasa sezonul 7. Care e statusul relației dintre Dani și Daiana. Ce se întâmplă între ei și ce au...
Anunțul pe care Daiana și Dani de la Mireasa l-au făcut recent în mediul online. Fanii acestora nu s-au...
Mireasa: Confesiuni. Cum comentează Dani acuzațiile că ar fi fost fals în timpul competiției Mireasa...
Video recomandate
Video
Citește și
De ce specialiștii recomandă să eviți ceaiul cu lapte. Consumul excesiv poate fi dăunător Catine.ro
Burak Özçivit se află în Bangladesh, țară din care a publicat mai multe imagini și filmulețe. “Nu am mai... Happy Channel
„Epopeea” lui Radu Mazăre în Justiție: trei dosare de corupție, 14 ani de procese și prejudicii nerecuperate... Libertatea.ro
Infecția care făcea ravagii în urmă cu 200 de ani revine în forță. Ce este "boala lumei"... Ziare.com
„Regina sufletului meu!” Bărbatul care se va căsători cu fosta soţie a lui Cristi Borcea, emoţionat... AntenaSport
Emil Rengle, confesiuni oneste despre căsătoria cu Alejandro Fernandez și problemele cu care se confruntă:... Elle
Radu Mazăre este eliberat din închisoare! Decizia de ultimă oră a instanței de la Tribunalul Ilfov Spynews.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare BZI
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!” BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Coșulețe aperitiv cu brânză și avocado. Rețetă de gustări delicioase HelloTaste.ro
Subiectele la Limba română de la Evaluare Națională 2024, clasa a VI-a, au fost publicate Antena3.ro
Primul bioprocesor din lume folosește 16 creieri umani crescuți în laborator. Sistemul ar folosi de „1 milion de... useit
Horoscopul zilei de 29 mai 2024. Balanțele deschid un nou capitol. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Suntem codașii Europei la numărul absolvenților de studii superioare Wall-Street
Ce relație are, de fapt, Valentina Pelinel cu Mihaela Borcea: Trebuie să fim puternici... Kudika
Cel mai mare ștrand din Europa se află chiar la București. Sute de români veneau aici să se distreze, în... Playtech
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune Redactia.ro
Cele două rute pe care se produc cel mai des turbulenţe. Experţii spun că fenomenul nu apare mereu pe radar Observator
Beneficiile mersului la sala de fitness. De ce aspecte este indicat să ții cont MediCOOL
Quiche franțuzesc cu praz și brânză, o rețetă clasică de tartă sărată HelloTaste
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a... ProSport
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de iarna în mijlocul verii, în România Gandul
Mădălina Ghenea a stârnit controverse cu ultima sa apariție! S-a urcat pe masă și ce a urmat i-a uimit pe... CanCan
Ce poți face dacă toddlerul refuză să renunțe la biberon înainte de culcare. Specialiștii în parenting oferă... DeParinti
Cei mai populari cântăreți coreeni din toate timpurile. Cine ocupă primele poziții în lumea K-pop ZUTV
Nokia 3210 revine pe piață după 25 de ani. Cât costă și cum arată varianta din 2024 a telefonului legendar UseIT
Ruladă cu bezea și fructe de pădure. Pașii simpli pentru a obține un desert delicios Hello Taste