Antena

Bethanie Lyon și-a făcut operație de micșorare a bustului, iar sânii i-au crescut la loc la aceeași dimensiune după nouă luni

Bethanie Lyon este o cântăreață și dansatoare din Statele Unite. Ea și-a dorit să își micșoreze sânii, atât că bustul ei a început din nou să crească la scurt timp după operație.

Publicat: Vineri, 03 Septembrie 2021, 17:13 | Actualizat: Vineri, 03 Septembrie 2021, 22:06
Bethanie Lyon și-a făcut operație de micșorare a sânilor, iar sânii i-au crescut la loc la aceeași dimensiune după nouă luni
Profimedia

Daily Mail a relatat povestea lui Bethanie Lyon.

Bethanie Lyon și-a făcut operație de micșorare a sânilor, iar sânii i-au crescut la loc la aceeași dimensiune după nouă luni

Bethanie Lyon este o cântăreață și dansatoare din Los Angeles, California, în vârstă de 24 de ani. Ea a povestit pentru Daily Mail cum a cheltuit mii de dolari (10.000 de dolari, mai exact) ca să își micșoreze sânii, însă bustul a început să îi crească la loc după trei luni.

La vârsta de 14 ani, ea avea deja sânii foarte mari și a început să se simtă stânjenită din cauza asta. Apropiații sau străinii făceau deseori comentarii legate de acest lucru. Ulterior, la maturitate, când a început să lucreze ca dansatoare, sânii ei prea mari au început să îi afecteze munca deoarece nu mai putea să danseze așa cum trebuie.

În iulie 2019, ea a decis să își micșoreze sânii. Problemele erau mai multe: avea dureri de spate cumplite, oamenii îi aruncau tot felul de priviri neplăcute tot timpul și își găsea cu greu hainele potrivite.

Înainte de operație, ea avea cupa E la sutien. A decis ca, în urma operației, să ajungă la cupa C. A fost bucuroasă când a ajuns la această dimensiune a sânilor, atât că, într-o zi, a sesizat o problemă când costumul ei de scenă a început să se descoasă în zona pieptului odată ce l-a îmbrăcat. Așa a observat că sânii ei au început să crească din nou după operație. Era devastată.

Tânăra: "A fost frustrant, eram atât de fericită de cum arătau după operație. Am trecut prin atâtea și am simțit că a fost totul degeaba".

"Doctorii și asistentele au fost de treabă cu mine, chiar îi apreciez. M-au făcut să mă simt în siguranță. Atât că mie, una, mi-a fost rău după operație. Plângeam ori de câte ori mă ridicam de pe canapea, în prima săptămâna", a mai spus tânăra.

La nouă luni de la operația de micșorare a bustului, tânăra pretinde că sânii ei au ajuns la aproape aceeași dimensiune a sânilor care exista înainte de intervenția chirurgicală. Doctorii i-au spus tinerei că, cel mai probabil, are un piept "mai sensibil" decât celelalte paciente.

"N-am mai putut purta sutiene după operație, nu știu exact acum ce cupă am, dar mie îmi par sânii aproape identici cu cei pe care îi aveam înainte de micșorarea lor", a mai declarat ea, conform Daily Mail.

Recomandari A1

Tinerei i s-au menționat înainte de operație toate riscurile acestui tip de intervenție chirurgicală, inclusiv faptul că sânii ar putea să crească la loc, dar acest lucru e o situație rar întâlnită. Deși nu a primit un răspuns concret legat de motivul creșterii sânilor ei, ea crede că acest lucru este strâns legat de hormoni.

"Corpul nostru face ce vrea el să facă și uneori chiar nu putem să facem nimic în privința asta. Eu sufăr de hipotiroidism și iau medicamente în fiecare zi astfel încât corpul meu să funcționeze cum trebuie. Această afecțiune a mea îmi dă peste cap organismul și e posibil ca sânii mei să fi revenit la dimensiunea inițială din cauza tiroidei", a spus ea. Hipotiroidismul apare în momentul în care tiroida nu produce suficienți hormoni.

"Poate că ține și de genetică, și mama are piept generos", a mai spus ea.

La ceva timp după această operație, tânăra spune că a învățat să își accepte corpul așa cum e și nu se mai simte atât de stânjenită de sânii ei. Vrea să se concentreze pe cariera în muzică și dans. Totuși, e posibil să mai încerce o dată să își facă operația de micșorare a sânilor. Va trebui însă să mai aștepte să treacă ceva timp ca să nu își pună viața în pericol, au sfătuit-o medicii.

Whatsapp LinkedIn
micsorare sani
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ și Porsche Supercup™ de la Monaco 2024 sunt LIVE online în AntenaPLAY. În perioada 23-26 mai, urmărește pe canalele dedicate.
Stirile zilei Cine este principalul suspect în cazul morţii copilei de opt ani din Botoşani. Bărbatul a fost prins, după ce a revenit la locul faptei
Video recomandate
Video
Citește și
Gnocchi alla Sorrentina. Rețetă din bucătăria italiană Catine.ro
Halil Ibrahim Ceyhan este pregătit să-și continuie cariera profesională. Actorul va călători în America Happy Channel
FOTO. Locul din România despre care CNN spune: „vă face să vă pierdeți mințile” Libertatea.ro
Una dintre facultățile la modă în ultimii ani, la care concurența este uriașă, desființată de o... Ziare.com
Ce studii are unica fiică a lui Miodrag Belodedici! Zandalee este de o frumuseţe răpitoare AntenaSport
Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei sărbătoresc 20 de ani de căsnicie. Ce imagini de colecție au... Elle
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei!... Spynews.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au... BZI
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic BZI
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux Antenastars.ro
Cât timp se pot păstra sarmalele la congelator. Termenul pe care e indicat să nu-l depășești HelloTaste.ro
Gaura covrigului e doar o iluzie. Numărul uriaș de calorii al produselor din patiserii Antena3.ro
O aliniere de planete extrem de rară va avea loc în 2024. Când poți urmări „parada” spectaculoasă useit
Horoscopul zilei de 26 mai 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
FOTO: Vânzătorii de pantofi au călcat strâmb. Raid ANPC: amenzi de peste 800.000 de lei Wall-Street
Jennifer Lopez, reacție dură în urma speculațiilor legate de divorț. Răspunsul tranșant al vedetei Kudika
Horoscopul banilor 27 mai- 2 iunie cu Remus Ionescu. 3 zile de bani pentru această zodie! Playtech
Cine este Florian Coldea, celebrul general SRI acuzat de trafic de influență și spălare de bani. Ar fi cerut sute... Redactia.ro
Vremea 27 mai - 24 iunie 2024. Început de vară cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, dar şi fenomene meteo... Observator
Când se scot amigdalele. Factorii care favorizează amigdalita MediCOOL
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni HelloTaste
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român ProSport
Nu e caricatură! Cum arată Kate Middleton în portretul „REGAL”. Prințesa a rămas fără cuvinte! Gandul
Cum arată apartamentul de 2460 de metri pătrați al lui Ion Țiriac. Detaliile din interior sunt unice | FOTO CanCan
Ar trebui să-ți faci copilul să-și ceară iertare? La ce concluzii au ajuns specialiștii în parenting DeParinti
Cine este Pattie Mallette, mama susținătoare a lui Justin Bieber. Relația ei cu Hailey, soția cântărețului ZUTV
Singurul animal care ar supraviețui apocalipsei, potrivit experților. Cum ar rezista când toate celelalte... UseIT
Ai folosit doar gălbenușurile? Iată 5 rețete cu albușurile rămase Hello Taste