Antena

Mădălina Pamfile, prima reacție după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului: „Nu există nicio justificare...”

Mădălina Pamfile a reacționat cu privire la incidentul din trafic! Iată ce a spus fosta iubită a lui Radu Mazăre!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 11:59 | Actualizat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 13:01
Mădălina Pamfile, prima reacție după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului
Instagram

Mădălina Pamfile a fost prinsă sâmbăta aceasta la volan sub influența alcoolului, iar pentru că a avut un comportament agresiv, oamenii legii au decis să o imobilizeze.

Fosta iubită a lui Radu Mazăre nu s-a sfiit să-și recunoască greșeală și a oferit deja o primă reacție la tot ce s-a întâmplat.

Pe aceeași temă

Iată ce a putut să spună despre infracțiunea comisă și ce au decis polițiștii!

Mădălina Pamfile, prima reacție după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

Mădălina Pamfile trece prin momente grele după ce polițiștii au prins-o la volan sub influența băuturilor alcoolice.

Inițial, oamenii legii au observat un vehicul care circula haotic, iar pentru a afla ce se întâmplă aceștia au decis să facă o verificare amănunțită.

În urma verificărilor și a testului etilotesc, șoferul s-a dovedit a fi chiar Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre, care a devenit extrem de agresivă imediat ce oamenii legii au obsevat faptul că aceasta avea o alcoolemie de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din Sectorul 1 al Capitalei au încătușat-o și au dus-o la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru prelevarea de probe bioogice, scrie Libertatea.

Cu doar câteva ore în urmă, vedeta TV posta în mediul online mai multe imagine din cadrul unui club de lux din Capitală, unde a petrecut alături de prietenele ei.

După ce evenimentul neplăcut a fost făcut public, Mădălina Pamfile a venit cu prima reacție în care a vorbit despre cele întâmplate.

Pe aceeași temă
Recomandari A1

„Nu aș dori să comentez evenimentele petrecute în această dimineață, pot doar să spun că regret profund cele întâmplate și îmi asum consecințele faptelor mele. Nu există nicio justificare pentru ceea ce am făcut și nu cred că servește opiniei publice și nici familiei mele expirmarea unui punct de vedere din partea mea”, a declarat Mădălina Pamfile pentru Click!.

Potrivit informațiilor oferite de Poliția Capitalei, tânăra care a devenit recent mămică și s-a căsătorit în Dubai, a fost zărită în trafic de alți participanți care au făcut sesizare.

„La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 04.05, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1, un autoturism se deplasează haotic. Poliţiştii ajunşi în zonă, au efectuat semnal regulamentar de oprire autovehiculului în cauză, la volanul căruia se afla o persoană de sex femeiesc” este mesajul transmis de Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.

„Având în vedere modul agresiv în care femeia se manifesta, pentru protecţia sa, cât şi a poliţiştilor, s-a procedat la folosirea forţei şi imobilizarea acesteia”, au mai transmis polițiștii.

Pe aceeași temă
Whatsapp LinkedIn
mădălina pamfile influența alcoolului
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei "A venit poliţia că a găsit un câine cu cocoşul în gură". Apelul la 112 al unei bătrâne, care a pus agenţii din Bacău în alertă
Videoclipul zilei
Video recomandate
Video
Citește și